MuhammedhafsanuriBetul Meltemkskn anam gelmiyor az önce kan geldi baya ama nerden geldi anlamadım hafif Sancim var ama once duzenli gibiydi simdi düzensiz gelip gidiyor doğacağı yok galiba babasida bir heyecan yaptı saat kac oldu uyuyamadı oda yazık rabbim hayırlısıni etsin inşallah vardır demek vakti ben korkuyorum cok kalmasin ne kadar kalirsa kilo biraz beni zorlar sanki 😐
Semooshh Kbrylmz16_ gebelik şekerin mi var canım, maşallah iri Bi bebek 😊oyüzden sezeryan demiştir belkide
Kbrylmz16_ Semooshh yok canım gebelik şekerim yok ölçümü yaptırdım ama hiç öyle bir şey çıkmadı sonuçlar iyi dedi 🤷♀️
Hiranurhilal Smyye-25 ayyy millet cok biliyoda konusuyo herkes doktor oldu basimiza cok guzel kilosu 2.kizim 29 da 1500du 4 kilo dogdu sen dusun
Semooshh Kbrylmz16_ hayırlısı canım bebek iyi olsun da Doğum şekli önemli değil 🥰 sağlıkla doğurup toparlarsın inşallah 🙏🏻
Sec2016 38.hafta 3735gram😲sanki çok kafamızda büyükmüş. haftaya duruma göre karar veririz sezeryan olup olmayacağına dedi. 38.haftada olanlar sizlerin kilolari ne kadar?
Smyye-25 Fatmacbc1997 valla bışmıyorum ama sanmyorum bı arkdasm var ondada aynı ğroblrm var o ıgnesını vuruluyo
iremanne Smraozn12 Her bebeğin gelişimi farklı . İskelet yapısı , kafa yapısı , vücüt endeksine göre büyük denildi .sadece kiloya bakılarak gelişim yorumu yapılmıyor . Zaten ortalama bir kilo değeri var her haftanın . Sağlıkla gelsin bebekler 👶🏼
Bsr37 Cansusezgin normal canım bizimkide 27 haftalıkken 1.270 gramda doktor 29 haftayla uyumlu 2 hafta önden gidiyor demişti
Cansusezgin Smyye-25 canım.benimde 29+2 haftalık bizimde ters duruyor akıntım çok fazla bendede enkefsiyon var galiba
Bsr37 Fatmacbc1997 nst için erken değilmi canım bende şuan 29 haftalığım en son 27 haftalıkken gittim bişey demedi doktor gerçi bebek normal doğum pozisyonunda ama değişebilir de dedi
Fatmacbc1997 Bsr37 erken canimda benim arada sağ sol şansım oluyor ve karnım sertleşiyor o yüzden aldı nst ye
Cansusezgin Bsr37 bana öyle bişey demedi daha önden gidiyor gibilerinden ters duruyormuş şuan bizimkide 29+3 olduk