Aysekmn Yelz_91 yaaa çok güzel hep istemisimdir ikizlerim olsun diye sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏😍
Karaman Aysekmn hayır canım üçüncü iki kızım var ama ayriyim kızlarımdan😢😢 bu ikinci evliligim kızlarım ilk eşimden
Aysekmn Karaman rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini kizlarinda bir kardeşi daha olacak ne kadar güzel üzüme kendini insanın başına herşey gelebiliyor bu hayatta bebeğin uğur getirsin 😍
Tgb2310 Yelz_91 cnm ikiz gebeysen mayıs başı olmazsın 36 haftaya en fazla 37 e göre hespla bn 11+4 nisan sonu gn
Eceincinehir Mervemm benim 16 Mayıs dedi doktor. Ama tabi erken ya da geç gelme olabilir. Son Regl tarihiniz nedir? 😌
Eceincinehir Mervemm benim ki Çin takvimine göre Erkek olmalı, ama doktorlarımız kız dedi☺️ Takvimler bana tutmadı.
_zehra_ Mervemm benimde 16 mayıs ama sezeryan olacağı için erken olur. Sat 10 ağustos, sizinde mı öyle
Mervemm _zehra_ evet benimde aynen ama bakalim ne olcak normal mi sezeryan mi ama cok isterim 15 mayis esimle ayni gun olsun dogum günü
Ruqeyyam_2018 Karaman 12+5 haftalığım mays 20 sine diyor dokdor. Cinsiyetide belli olmadı erken dedi doktor
Ozgesn Ruqeyyam_2018 aynıyız bende 12+6 ❤️🥰 aynı zamanda dogurcaz ne güzel ama benim sezaryen olacağı icin 10 Mayıs da alacaklar tahmini 🙏🙏
Ruqeyyam_2018 Eceincinehir birinci çocuğumda bendede 11 hafdamda söyledi kız dedi. Öylede oldu. Amma bu çocuğumda görsətmiyor cinsiyeti hala açılmamış çabuk dedi
Salihsaliha Yelz_91 ben de 12+6 ikizlere hamileyim. 😊 ikizler daha erken olur diyorlar tabii. Kontrole ne sıklıkla gidiyorsun canim
Yelz_91 Salihsaliha aaa çok güzel aynıyız🥰🥰 2 haftada bir gidiyoruz geçen hafta 2 li trama vardı önmzdeki haftada cinsiyeti için gelin dedi sen hangi ildesin.. dr 38 gibi alırız diyor o da mayıs başına denk geliyor inş zamnndan önce gelmzlerse