nagi Kivanclimerve 😂😂😂 yusuf & yusuf diye bi film vardı ordaki gibi.hayırlısı olsun öncelikle ama aynı durum bende de var.eşimin yeğeni evleniyo 19 temmuzda 😃 gelinimizin doğum gunu de ogün.özellikle o gün olsun istedi.napsinlar benim için düğün mu ertelensin.sonuçta bi kere yaşanıyor boyle heycanlar.hazırlık yapiyolar gorumcemler falan toplanıp elbise kıyafet bakiyolar ben hiç oralı olmuyorum valla.😁😁
Kadercevdet Lulu evet canım geçen ay gittim bebek aşagda düşük riski veya erken doğum riskin var bol bol dinlen ddi bende öyle hergün dışarı çıkıyorum yani şuanda 21 haftalık olduk canım
Deletedmom_879 nagi valla iki taraftanda allah razi olsun. Sadece çok ozendigimiz icin bi 10lu isimli takim yaptircam o kadar besik meşik annemler alacaklar 😂
nagi Deletedmom_879 benimde ayni.isimli yastik zibin battaniyeye uzeniyorum anneme modelleri gonderdim.aslında izmirliyim ben ama uzağa gelin geldim.annem orda yaptirck.herşeyi onlar yapiyolar 😊
Deletedmom_879 Aliasafinannesi 18 haziran dogum gunum eger allahtan bi zarar ziyan gelmezse sezeryan falan olmazsam 20 yasimi 1 ay gecince oglumu kucagima alacam😊😊😊 sağlikli gelsinler hayirli vlatlarimiz olsun insallah 🙏🙏
Aliasafinannesi Deletedmom_879 benimde 13 haziran doğum günüm. Bende tam 20 yasimda alicam oğlu mu kucağıma. Ne güzel tesadüfler bunlar😍
Deletedmom_879 nagi kaynanam gil annemler berabercene yapiyolar bakalim bizde bebek ceyizi gelir annem cok kucuk seyler almiyo o yizden mevlüdde getirecek hepsini daha cok kışa hazirlik yapiyo annemde kaynanamda iste hastaneden sonra giyeceklerini hallediyo 😂
edaes Biz de 15 Temmuzda kavuşacağız inşallah 21+6 haftalık oldu oğluşum 🤰😍 Hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻
Ezgiali Bernaaa aaa ne guzel bizde asya koyucaz insallah 🙂 eylul ada ismide cok guzelmis 🤗 saglikla gelsin kizlarimiz
Birprensesannesi_ YamurBoybeknalan 22 de tam hıssetmeye başlıyorsun ilk hamılelık de hemen hıssedemıyor tatlım karnının içinde sureklı pır pırr oluyor 22 Jin içindeyken bazen tekme salam atıyor dışardan karnın açıkken hafıfden belli oluyor vurduğu yer birazcık daha sabret ☺
nagi Deletedmom_879 bizde de gelir bebek ceyizi ama bende kayinvalide kayınpederinin yok maalesef.rahmetli ikiside.herşeyimizi benim ailem yapiyo.bebek odasından tut benim hastanede giyeceğim geceliklere kadar onlar aldılar.bizde de doğumdan önce gelir.bütün esyasi çeyiz olarak