nagi Deletedmom_879 bizde de gelir bebek ceyizi ama bende kayinvalide kayınpederinin yok maalesef.rahmetli ikiside.herşeyimizi benim ailem yapiyo.bebek odasından tut benim hastanede giyeceğim geceliklere kadar onlar aldılar.bizde de doğumdan önce gelir.bütün esyasi çeyiz olarak
Deletedmom_879 nagi allah rahmet eylesin canim benim ben dugunden hemen sonra hamile kalinca borcun icinde yapabildikleri kadar yapacaklar artik iki tarafta sagolsunlar
Kivanclimerve ozgeilhan Ay yinede gec gelir insallah diyelimde kardesinin dugununude agiz tadiyla atlatin😊
YamurBoybeknalan Kivanclimerve çalışan bi bayanım çok yoruluyorum içimde değişik bişeyler oluyor ama daha anlamış değilim 😊 sizinkinin cinsiyeti ne acaba ?
Birprensesannesi_ YamurBoybeknalan cok güzel bişi bende senın gıbı b haftaya kadarıyla yakını durdum hıssetmıyorum herkes hıssedıyor ben neden hıssetmıyorum dıye amacıyla şuan o kadarda tatlı oynuyor kı bazen tekme atıyor gece hafıfden vurusu dan bıle uykundan kalkıyorsun 😊 rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin bugün duyguyu inşallah
nagi Kizlar doğumda hastanede yada evde bebek adına neler ikram etmeyi dusunuyosunuz.Ben hastanede ismi yazılı magnet çikolatalar ikram etmek istiyorum ama eve gelenler konusunda kararsızım.😏 si neler yapicksinjz?