Mlke TunarinAnnesi inşallah bu ay bize uğurlu gelir kuzum kandil günü dua ettim yalvardım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diye🙏🙏🙏
Mehtapakgl Marayy kuzum doktor talimatıydı zaten. O dedi 2 toz +1 su diye. Biz yanında bir kaç ilaç daha almıştık. Ignenin fiyatı ne bilmiyorum inan ki.
Mahbuss Mehtapakgl Ben 😊 yarın basalayacgim Klomene adetin 5. Günü yani adet tarihim aralık 6si ama bu ay 2 gün erken oldum 3 ve 6 si arasında bekliyorum inşallah bebisler gelir artık kırmızı kart görmekten sıkıldım 😔
Mehtapakgl Valla ben geçen ay çok kafaya taktım. Çok test yaptım. Bu ay gerçekten umrumda değil, hiç beklicem olursa olur olmazsa olmaz.
b0717 Merhaba bayanlar ben de ekim ayı 25i ve 30unda çatlatma iğnesi vuruldum 2. İğneden sonra sayıyorum kasım 15inde test yapmayı planlıyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Nasippp Mehtapakgl canım klomen ilacını kullanıyorsun doktor ne zmn gel çatlatma iğnesi yapalım diyor bide ücreti ne kadar oluyor aceba
b0717 Nasippp benim ilaç bitimin ertesi günü doktor kontrole cagırdı 20mm olmustu ogün hemen iğneyi vuruldum
Nasippp b0717 yani kaç gün tam olarak ben özel hastahaneye 2 saatlik uzaklıktayım da o yüzden soruyorum kusura bakmayın🌸 Kimi 5 gün sonra falan diyordu sanki de
b0717 Nasippp ilaç 5gün sürüyor 6.günü vurulmustum ben ama herkesin yumurta gelişimine göre farklı olabilir bence🙈
b0717 Nasippp rica ederim 🤗verir bence tedavilerin ilk adımı cunku diye düşünüyorum insallah istediğiniz gibi olur hersey
Nasippp b0717 canım son bişi da sorucam klomene başlamak için adet olunca mı gitmek gerek nasıl gidicem