Mehtapakgl Kizlar hayırlı akşamlar. Bu postta buluşalım istedim. Kasım ayında klomen başlayanlar. Bir kar arkadaş haberleşelim demişti. Unutuyorum isimleri. Ben geçen ay kullandım nasip olmadı. Doktorum bu ay yine verdi. Bugün kullanmaya başladım... diğer ayın 8 ne kadar bekleme süreci gereciregim. Yakın tarihli arkadaşları buraya beklerim. Hakkımızda hayırlısı.😘
Mlke Mehtapakgl klomen + otriville 22 kasım adet günüm bugün iğnenin 9. Günümdeyim inşallah nasip olur bu ay bizlerede 🙏🙏 olmazsa önümüzdeki ay yine deneyeceğim
Marayy Mehtapakgl femera+meionel75 çatlatma iğnesi 30 ekim de vurulmuştum bugün 13 günüm hafif silik çıkıyor hala testim koyulaşma yok adetim 15 kasım
Mahbuss Mehtapakgl Ben 😊 yarın basalayacgim Klomene adetin 5. Günü yani adet tarihim aralık 6si ama bu ay 2 gün erken oldum 3 ve 6 si arasında bekliyorum inşallah bebisler gelir artık kırmızı kart görmekten sıkıldım 😔
Nasippp Mehtapakgl canım klomen ilacını kullanıyorsun doktor ne zmn gel çatlatma iğnesi yapalım diyor bide ücreti ne kadar oluyor aceba
TunarinAnnesi Mlke /3 kasım da benim adet günüm bugun 20 ci günü adetin bende 4 damla açik renk kan geldi neden ola bilir acaba?)
Mehtapakgl Marayy benim 13. De falan yapmıştım bende hiçbir şey çıkmamıştı. Umutlandırmak istemem ama belki olabilirsin
Mlke TunarinAnnesi insallah yerlesme kanamasıdır canım benim 😍 onun dışında yumurtlama zamanında da olabiliyor ama sanırım senin yumurtlama dönemin geçmiştir demi
Marayy Mehtapakgl ben iki tane çatlatma iğnesi vurulmuştum doktorum öyle önerdi belki ondan olabilir diye düşündüm
TunarinAnnesi Mehtapakgl son adet 23 kasım canım ilişkide oldu bugun kan yok sabah ki 3 damla oldu şimdi ter temiz
Mlke Mehtapakgl evet canım 1 kere vurundum benim normalde de yumurtam büyüyüp çatlıyor kendi halinde de biz gebelik şansını biraz arttırıyor diye denedik açıkçası
Mlke TunarinAnnesi inşallah bu ay bize uğurlu gelir kuzum kandil günü dua ettim yalvardım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diye🙏🙏🙏
Mehtapakgl Marayy evet dozu fazla aslında, senin kullandığın iğne ile benimkisi aynı c ile başlıyor. 2 toz+ 1 su şeklindeydi