ZeynepveSeyit Arkadaşlar ben 32 haftadan sonra çalışabilir raporu aldım ve devam ettim. Fakat 34+3 ve 34+4 günlükken 2 gün rapor aldım. Yarından itibaren çalışmaya devam edeceğim. Merak ettiğim bu raporlu günlerim doğum sonrasına aktaracağım günlerden kesilir mi Bi fikri olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim
Minikkalp4167 ZeynepveSeyit aldigin 2 gun yillik 40 gunluk raporundan kesilmesi gerekir.dogum izni almadan kesilmezki.
Cemreee ZeynepveSeyit 32de alinan çalışabilir raporundan sonra eğer hastalık raporu alırsanız maalesef doğum sonrası izninizden kesilir. Bn de rapor alacaktım kesilmez diye fakat bu konudaki yönetmeliği okuyunca doğrusunu öğrenmiş oldum.
Muallimannecik ZeynepveSeyit kesilmiyor bildiğim kadarıyla Doğum izni farklı bi olay uzun süreli bi rapor değil sonuçta bende hastalandıkça alıyorum çalışabiliri bozmamışsınız daha
ZeynepveSeyit BeybininAnasi çok teşekkürler cevap verdiğiniz için çok tedirgin oldum acaba aktarılmazsa diye net Bi bilgimde yoktu
BeybininAnasi ZeynepveSeyit siz yine idarenize sorun ama muhakkak. Bildiğim kadarıyla cevap verdim ama yetkili değilim ben de sizin gibi öğretmenim, bir yanlışlığa mahal vermek istemem :)
ZeynepveSeyit BeybininAnasi bende okulumuzda yetkili birine danıştım fakat o da yeni olduğu için bilgisi yokmuş müdüre de sormak istemedim açıksası ama artık el mahkum 🤗 teşekkürler öğretmenim
DamlaDeniz kesilir calısabilir raporu aldıktan sonra normal rapor kaç gün aldıysanız dogum sonu izninden eksilir milli eğitim öyle demişti bana
DamlaDeniz eksiltilmese herkes öyle yapar 32 den itibaren clısabilir raporu alır sonra 10ar günlük rapor alırlar 37 ye kadar o yüzden kesinti oluyor
ZeynepveSeyit DamlaDeniz Bende dayanmaya çalışıyorum işte maalesef 2 gün rapor almak zorunda kaldım bu hafta sınavları yapayım çocuklar perişan olmasın diye duruyorum 😥
Sedahatun DamlaDeniz ben de 37ye kadar çalışırım diyordum ama mecburen 34te ayrılmak zorunda kaldım çok üzüldüm. Bebişlerimiz sağlıka doğsun da 🙏🏻
27_ Doğum izninden kesiliyor. Sonucta calisabilir raporu alip calismamissin. Kesilmese herkes calisabilir alir sonra da rapor alip okula gitmez. Bunun önüne geçmek için o günleri kesiyorlar izinden.