Kızlar sizce en dığru ve güvenilir marka hangisi yardım eder misiniz?
    Svl01 doğmadan önce alınmalı kesinlikle. O kadar cok işe yarıyor ki o alet eliniz kolunuz olabiliyor. Benim doğumdan sonra 1 hafta yüksek ateşim oldu acilde bile yattım ateş ölçer olmasa gidip almakla uğraşırdık bi de. Braun benim ki kulaktan ölçen.
      Svl01 bende medisana aldım canim temassiz olcer. Bir tanede manüel eczanede satılan aldım ikisiyle de ölçüm yaptım aynı ölçüyor. Medisana 5 yıl yeğenimde.kullandik hala kullanıyoruz yoğurt mayalarken falan. Onlardayken çok memnunum kendime de medisana aldım o yüzden
        Asknp doktorum da kulaktan ölçer daha iyi dedi ama braun un her kullanımda kulak ucu değiştiriliyormus sanırım sizinki de o şekilde mi. Ayrı ayrı aparat şeklinde satın alınıyormuş sürekli kullanılacağı için yetişebilir miyim bilemedim . Teşekkür ederim canm
          alyavetuna

alyavetuna temassız oldukça pratik bizde okulda öğrencilere kullanıyoruz ama her zaman doğru olmayabiliyor o markaya da bakayım canım teşekkür ederim
          Svl01 plastik bi ucu var bebek için kullanıyosan sadece sürekli değiştirmek zorunda değilsin ben kendim için ayrı bebek için ayrı kullanıcağım zaman ddğiştiriyorum sadece kolay kolay bitmiyor yani o uç 😌