Shabb Selamlar mart anneleri ve ya martda çocukları olan anneler çocuk için neler almısınız?Benim bir bilgim yok neler alınmalıdır?
Htcglgnaksy Shabb şuan 9 mart görünüyor doğum . Ben bebek arabasını aldım bu hafta kanguru , bi kaç tane zıbın bi takım çorap battaniye anne bebek çantası aldım
Mervee58 Shabb beşik biraz kıyafet aldık 1 tane hastane çıkışı anne bebek çantası mendillerini kundağını işledim o kadar ☺️25+2 yiz bizde şubat sonu mart başı dedi doktorumuz
Elif_t Shabb 25 mart görünüyor bizim de. Bebek arabası, beşik, yatak, yorgan, yastık, nevresim takımı, hastane çıkışı, yenidoğan zıbınlar, 0-3 ay zıbın tulum, çorap, battaniye, küvet aldım şimdilik.
Gozdeakan Shabb merhaba bende 23+2 yim.Bebek arabası, 1 ve 2 numara bez , yorgan , yastık, 5 Li hastane çıkışı ,2 çift çorap takımı,temizleme pamuğu, battaniye, birkaç parça zıbın aldık.Bakalım bu ay havalar soğumadan oda işinide halledelim dedik eşimle malumunuz bizim son aylarımız tam kışa denk geliyor soğukta daha sıkıntı olur diye düşündük.Hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım bebeklerimizi.
Hacer_ikiz_gebe Küvet setini aldım yorgan nevresim takımı askı mustela şampuan aldım daha baska bişey almadım 😊 kıyafet almaya 28 den sonra baslayacagım erken dogum ihtimalim var çünkü riskli gebelik oldugu için doktorum 28 e kadar alma dedi bende öyle yapcam bunlarda indirimde diye aldım inşallah sağlıkla alırız kucagımıza burdan gördükçe alınacakları yazıyorum sonra topluca alıcam 😊
Secda Bende mustela sampuanini ates olcerini burun aspiratorunu 100lu sleepy 1 numara bez yineislak bendilini baytaniye anne cocuk cantsini aldim bu ay yeter diger ayda arabasini ve mobilyasini alayim diyorum
Buse62 Elif_t benimde 25 mart dogumum da ben daha başlamadım erken diye alışverişe şimdiden başlıyım bende sizi görünce☺️
Nur-11 Bebek arabası anne bebek çantası çorapları battaniyeleri yeni doğan tulum takımları zıbınları küvet seti yastık yorgan kulak çubuğu şampuan ıslak mendil agız mendilleri emzikleri reflü yatağı burun aspiratörü vücut silme pamuğu hastane cıkısı aldım şimdilik 5 Mart gözüküyor doğum 24+4üm😊🤲
Srvettt Nur-11 bebek arabası ne aldınız en fazla kararsız kaldığım şey o oldu 🙈 hala alamadım o yüzden 😂
Hayat_54 Gozdeakan bencede isinizi halledin ayniyiz . Bende boya islerimi hallediyorum temizlik vs. Halilari simdi versem daha sonra mi versem diye dusunuyorum
Gozdeakan Hayat_54 bizde boya yapacağız bu ay dolap beşik konulsa yeter düzeni her zaman bence maksat yer hazır olsun en azından aldığımız eşyaları direk oraya atarız 😊
busepinar Shabb 23 haftalık hamileyim bebek arabası park yatağı ateş ölçeri buhar makinası mama sandalyesini bile aldım son ay yüklenemezdiö bi tek tekstili kaldı onu da bi kaç hfta sonra alırıö
Hayat_54 Gozdeakan cok guzel olur 👍 ben oda duzemicem icin sadece besik aldik. Gorumcemin ceyixleri olmasaydi bi tanede dolap almak isterdim
Sahika3 23 haftalığız. Oda takımını bu ay içinde alacağız bakmaya başladık. Onun haricinde kıyafetlerini almaya başladım, mama sandalyesi, küveti, burun aspiratörü, emziği, önlüğünü aldım🤗
Sengulozcn Shabb hastane çıkışı iç zıbın uzun ve kısa kol tulum kaç tane alırsan battaniye ince ve kalın bez ıslak mendil bebek için bunlar
Nur-11 Srvettt mothercare travel sistem aldım canım birde sıfır almadık gerek duymadık daha doğrusu bi yere giderken eşimsiz gitmem kendi arabamızla gidiyoruz zaten her yere pek kullanılacağını düşünmedik aldım kadında allah var çok çok temiz kullanmış sıfır gibi 😊