damlanne Mothersone boş ögürme ve aşırı koku alıyorum ve migdem çok karışıyor tiksinme var bildiğin aç geziyorum ama bunada şükür🤲🤗
Emine-32 Mothersone 8+5 iz bizde sukur goguslerim aciyor. Ac olunca migdem bulaniyor doyunca da migdem bulaniyor 😑 arada bas donmem oluyor iki gun oncede cok siddetli bas agrisi yasadim hic birimiz yasamayalim cok kotuydu 🙏 sizler Nasilsiniz
hndgkct Mothersone 8+1 iz canım benimde kusma yok ama öğürme oluyor ara ara mide bulantısı birde idrar yolları enfeksiyonu oldu sanırım yanma var biraz başka da bir sıkıntı yok şuanlık canım işte haftaya pazartesi kontrolümüz var hayırlısıyla 🤲🙏
hemsireanaa damlanne aynı bende öyleyim bi iki gün sadece boş öğürüyorum ama nerde ufacık koku varsa burnumda bi gün öylr bi oluyorum ki kusmaktan başımı kaldıramıyorum
ElanrBlkc Herkese 8+5 ten slm. Bende de bulantı var kusma y8k. Ama idrar yolu enf geçiriyorum bi türlü geçmiyo tedirginim sizde var mı
Mothersone ElanrBlkc doktorun dediğine uy canım çok kafanı takma herkesin dediğine de bakma çok geçmiş olsun 🤲🏻🥰
Mothersone Emine-32 bende de mide bulantısı kusma iştahsızlık gögüslerde aşırı hassasiyet var baş ağrısı veya baş dönmesi yaşamadım inşallah sende birdaha yaşamazsın 🤲🏻 İstersen bi tansiyonunu ölçtür
ElanrBlkc Mothersone ya çok korkutuyorlar. Düşük olur ölür diye. Allah esirgesin. C vitanimi alıyorum limon yiyorum 😂 öldüm
Emine-32 Mothersone aynen canim hemen suphelndim olcturdum 13.8 cikdi ki benim hep 9.6 10.6 dir en son raddeye geldim agladim oyle bir tane parol attim artik. Allahim.hic birimize yasatmasin
ElanrBlkc hndgkct bende yanma yeni başladı çokta stresliydim iki gündür. Hafta içi tekrar gidicem doktora inşallah ilaç kullanırım büyük ihtimalle. Sende ihmal etme