Hahhsueoe Merhaba hanımlar hastalıgımdan 7 gün geçti test yaptım ama 2. Çizgi silik çıktı böyle birşey yaşadınızmı hiiç
Prens12_annesi Hahhsueoe 10 dakka içinde cıktıysa ikinci çizgi vardır inşallah resmini at bi bakalım☺☺
Bahar1 Hahhsueoe Valla canım o testler güvenilir değil an tahlili yap bence ben 5 haftalk hamileyken bile yaptigimda tek cizgi çıktı 😊
Prens12_annesi Hahhsueoe aynen var gibi cnm ginede kan ver rabbim hakkında hayırlısını versin sen ve tüm bebek isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🤲😍😍
Kaderaslantekin Merhaba bende test yaptigim da 7 gun gecikmisti ayni attigin resimdeki gibiydi kan verdim 4-5 haftalik gebe ciktim 27+ 2 haftayiz suan guzel haberlerini bekliyoruz 🤗
Hahhsueoe Prens12_annesi amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻 Kan tahlilim yarın belli olucak hayırlısıyla 🥰
minikmucizem1_ Hahhsueoe valla bn hastanenin adını yazıyorum yanınada tahlil sonucu yazıyorum çıkıyor oraya bilgileri giriyorum sonuçlarımi alıyorum tabi devlet hastanesine gidiyorum ozeldede böyle internetten bakılıyor mu bilmiyorum ama e nabizdanda bakılıyormuş