ant2602 Yrnkrm bende duyunca hüngür hüngür ağladı 😊hele sen bir hareket etsin renklide bir gör. Nasıl güzel bişey diye oturup hastane kolidorunda ağladım 😂annem babam eşim ne oluyor bir sıkıntı mı var diyor ben ama çok güzeldi çok diye ağlıyorum
ozge76 Bende 5+4 haftalığım yarın doktora gidecem keseyi görmek için inşallah kalp atışını da duyarım 🤲🏻
Duyguylmz Bende bi kaç gün önce duydum ilk kalp atışını. İlk öncesinde endişelendim ya duyamazsam ya atmıyorsa diye ama Allah a şükürler olsun duyduk anlatılmaz bi his ağlamasan bile gözyaşın akıp gidiyor. Hamile oldugumu ögrendigimde ilk önce cok yogun bişey hissedememiştim ama kalp atışını duymamla beraber bambaşka hislere girdim gerçekten. İnşallah sende duyarsın🙏🏻
Kevser99 Duyguylmz bende şuan 6+3 1 hafta sonra kontrolum var o kadar korkuyorum ki kalp atışını duyamamaktan hala hamileliğe dair birşey hissedemedim endişelerim bu yüzden benim gibi olan var mu acaba
SecilM Merve6475 ayy çok duygulandım 😢😢 aynı süreçlerden geçtik ya kendim yaşamış gibi sevindim. Rabbim tamamına erdirsinn🤲🤲 ikisinin de kalp atışlarını keselerini gördün o zaman demi 🥰🥰
Merve6475 SecilM canımm inşallah seninde böyle güzel haberlerini alırız 😍🤲🤲evet iki kese iki bebek iki kalp atısı gördük duyduk hepsini 🙈🙈😍😍
Bunyamin Clingkuzum bugun duydum darisi size insALLAH RABBİM kucagimiza almayida nasib etsin insALLAH🤲🏻😍