Cling 6 haftalık hamile olduğumu tesadüfen 7 kasım günü öğrendim ve 15kasım cuma günü kalp atışını dinlemek için çağırdı doktorumuz heycanlıyım ya duyamazsam diye çok korkuyorum heycanlı bekleyişte olanlar kimler acaba 🤔
Yrnkrm Cling bende tesadüfen öğrendim doktorum nefes alma dedi bir anda sonra bi ses duydum güp güp güp Allahım sanırım dünyanın en güzel sesiydi ağlaya ağlaya mahvolmuştum o kadar güzel tarif edilemez birşey Rabbim herkese nasip etsin 💗🙏🙏
Kbr2301 Cling duyarsın inşallah canım stres yapma. Benımde seninle aynı gün randevum ınsallah duyarız ikimizdee bende şuan 5+5 im 🤗
1anneadayi_ Yrnkrm canım ya 5 haftalıgım bende bekliyorum 6. Haftadan snra gideceğim ama çok duygulandım şuan bile ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️
ant2602 Yrnkrm bende duyunca hüngür hüngür ağladı 😊hele sen bir hareket etsin renklide bir gör. Nasıl güzel bişey diye oturup hastane kolidorunda ağladım 😂annem babam eşim ne oluyor bir sıkıntı mı var diyor ben ama çok güzeldi çok diye ağlıyorum
Cling Gelmesi hamile kalması stres hamile kalıp süreci takip etmek stres ya olmazsalar ya duymazsamlar aklımı kurcalıyor . İnşallah hepimiz sağlıkla duyarız ve kavuşuruz
Hayriyeee hilalcali bende 5+4 🙏🏻 Haftaya pazartesi gidicem ama kalp atışını duymicam muhtemelen çok erken daha
1anneadayi_ Merve6475 ay canım bende 6+4 oldugum zaman gidicem şuan 5 haftalıgım bakalım inşallaj duyarsın sen ☺️ Bende erken mi diyordum
Esfa Bende 6 haftalikken kalp atışlarını gördük ama küçük olduğu için duyamadik 6+3 günlük hamileyim perşembe günü duyucaz inşallah kalp atışını