Baloglummmmm Rbs111 aynen cok acıtıyor derdinide kimseye anlatamıyorsun kendi kendine dolanıosun gezıosun cok değişik bir dönemmiş ya benim cok sıkıntılıda degıldı genelıgım son zamnlar böyle olunca yine cok şükür dıyorum
madl41 Baloglummmmm Günü belli olması aslında daha kötü canım insan daha çok stres yapıyor😔Benimde azaldı akıntım daha geçen haftalara kadar su gibi akıntım vardı hatta bazen açık sarı oluyordu ama şimdi nerdeyse hiç yok🤷♀️Bu arada inşallah senin içinde Doğumun en hayırlısı olur canım🙏😌☺️
Sare16 Baloglummmmm Evet beni tarif etmişsiniz resmen 39+6’yız bizde , dün tüm gün bu ağrıyı yaşadım nefesim kesildi hatta artık Hayırlısıyla kucağımıza alalım artık inşallah
Baloglummmmm Tprkncr ben genelde hep zeytınyagı kullanıyorum bi sprey içine koydum kasınıp ettıkce sürekli sıkıyorum bı yarrarı olmadı ama hindistancevızını denerim canım
kaan Baloglummmmm öyle bir geçiyor ki 😁 ben daha ilk hamileligim nasıl bitecek de dogurucam derken ikinciye hamileyim 2.5 ay sonra Doğum var nasip olursa
Baloglummmmm kaan ayy maşallahh tebrık ederım 😊illaki gecınce unutuosun dıolar ama ılk defa olunca nasıl olcak ne olcak onlarda ınsanı bıraz gerıyor 😁
Sare16 Baloglummmmm Son 2 haftadır baya kasılmalarım oluyor ama Çarşamba’dan beri şiddeti çok arttı artık dün doğuruyorum zannettim ama hala tık yok 😔 Hayırlısıyla artık gelsin istiyorum 😍🤗
kaan Baloglummmmm haklısın ama geçiyor iste her turlu 😉 unutuyorsun uykusuz kaldığın bütün geceleri çıkardığın gazları 😁
Delal123 Benimde 39 haftalık kasılmalar sertleşmeler arttı tabii bide benimde akıntım arttı sarı renkte geliyor. Rabbim hepimizi en kolay şekilde kurtarsın. Ama artık doğsun istiyorum 😫
Baloglummmmm Delal123 aynen ben bu haftadan iyice bi daraldım ağlama falan da tutuyo beni iyice dengesizleştim ya 😞
ucmgk21 37.haftadayız aynı sertleşmeler ve yoğun bir akıntı var bende de. Bel ağrm çok fazla. Çok rahatsız ve keyifsiz hissediyorum
Baloglummmmm ucmgk21 bende öyleyim ya cok huzurusuzum acaba huzursuzluktan mı etkılenıyor cocuk dıe düşünuyorum allahım bi an önce herkesi kurtarsın isteyen herkesede nasip etsin ya
Semooshh 37+3 benimde Bi yerde toplanıyo sertleşiyo normalmiş demekki karnım daha sert acıtıyor, oturup kalkarken baya hissettiriyor
kaan Baloglummmmm ikisinin ayrı zorluğu var ama bence beklemek daha zor. Ben çok uykusuz kaldım günlerce üst üste uyumadığım oldu ağladım yoruldum ama yine de beklemek bence daha zordu 😁