Baloglummmmm Kızlar üç gündür aşırı sertlik var karnımda hareketimi cok zorluyor taş gibi karnım dayanamıyorum artık 😔 dün doktora gittim acılma yok sancı yok dedi...bu sertliği yaşayan arkadaslar var mı nasıl rahatlıyorsunuz napmam gerekiyor 37 haftalıgım bu arada 😔😔😔
defne55 Baloglummmmm valla 38 oldum karnım öyle sertleşince hiç rahatlayamıyorum kendi kendine geçmesini bekliyorum 😑
madl41 Baloglummmmm 38 haftalığım İnan dayanmaktan başka çaremiz yok😔 benim 2-3 gündür nefesimi kesiyor tam diyaframın üstünde toplandığı için 🙄😌Yürüyüş yapınca biraz yumuşuyor bide çok yemek yeme canım çünkü yeri daraldığı içinde öyle toplanıyor
MrsAkkurt Baloglummmmm 39+2 aynı durumu yaşıyorum ve geçmesini bekliyorum yapabilcek bişey yok çünkü malesefki geçmiyor bende çok zorlanıyorum ama doğuma kadar böyle sanırsam
defne55 Baloglummmmm normalde sertelsip 1 2 dakika sonra dağılıyordu canım ama şu 3 4 gundur karnim butun gun oyle kaliyo ozellikle de oturturken deliriyorum resmen
Baloglummmmm defne55 ne kadar süre sertleşiyor peki benim bir saati bulan sertleşme oluyor 😔allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin cok zorlanmaya başladım bunalıom artık
Baloglummmmm madl41 iştahım tamamen gitti zaten cok dikkat etmeye çalışıyorum canım ama yinede etkisi olmuyor canımı acıtıyor artık mecbur dayancaz cok uzun sürmesi cok can yakıyor ya 😞
Baloglummmmm MrsAkkurt allah yardımcımız olsun o zaman ya normal düşünuyordum bu agrılardan sonra sezeryanla kurtulsa mıydım acaba hem bebek rahat eder hem ben dıe dğşünmeye başladım
madl41 Baloglummmmm Hiç sorma canım seni o kadar iyi anlıyorum ki😔 Bende 2 kilo zayıflamışım çünkü iştahım hiç yok artık😔😔Geceleri işkence edilmiş gibi uyku sıfır 😔😔 Nefes alamıyorum bende sürekli nefesim kesiliyor 😔 Benim Cuma günü sezeryanım var bide
MrsAkkurt Baloglummmmm hayırlısı olsun inşallah canım hepimizin hakkında benimde suanlik normal ama bakalım kısmet
Baloglummmmm Eime denicem hemen nefes egzersizi yapın diyorlar ama ben öyle eğitim falan da almadım netten biraz arastırdım onunda etkısı cok olmadı
Baloglummmmm defne55 aynen benimde öyle canım gecen hafta gecıyordu hemen şimdi tüm gün nerdeyse öyle kasılı kalıyor korkuyorum bir yandan da acaba bişi mi oldu die
Baloglummmmm 12_yil_sonra geçmiyorda yatmayla falan ya allah yardımcımız olsun minnaklar cektırıo bıraz 😄
Baloglummmmm madl41 hiç yoktan belli canım seninki allah saglıkla kucagına versın inşallah 🙂 ben daha catı kontrlü olmadm doktorum 38 de yapalım dedi sezeryan mı normal mı bellı değil 😕 benim akıntım falanda cok cok azaldı ya akıntı durumun nasıl
Nur___ Baloglummmmm 39+0 haftam kendi geçiyor genelde, hafif rahatlama eğzersizleri de yapabilirsin tabi 🌺
Baloglummmmm kaan acıkma yok bişi yok bakalım en fazla üç hafta daha var nasıl gecıcek zaman bılmıyorum 😔
Rbs111 Baloglummmmm yalancı Doğum sancıları Doğuma hazırlık kasılmaları . Doğum yaklaştıkça acıtıyor artık 😞
Baloglummmmm Rbs111 aynen cok acıtıyor derdinide kimseye anlatamıyorsun kendi kendine dolanıosun gezıosun cok değişik bir dönemmiş ya benim cok sıkıntılıda degıldı genelıgım son zamnlar böyle olunca yine cok şükür dıyorum
madl41 Baloglummmmm Günü belli olması aslında daha kötü canım insan daha çok stres yapıyor😔Benimde azaldı akıntım daha geçen haftalara kadar su gibi akıntım vardı hatta bazen açık sarı oluyordu ama şimdi nerdeyse hiç yok🤷♀️Bu arada inşallah senin içinde Doğumun en hayırlısı olur canım🙏😌☺️
kaan Baloglummmmm öyle bir geçiyor ki 😁 ben daha ilk hamileligim nasıl bitecek de dogurucam derken ikinciye hamileyim 2.5 ay sonra Doğum var nasip olursa