Sedanur26 Doğuma kadar birbirimizi kaybetmiyelim bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı birde cinsiyet öğrenen var mı biz henüz öğrenemedikk 🤰🥰❤️😍
Yildizim5 Sedanur26 benimde 16+3 12. Hafta öğrendim cinsiyeti kız 😊hareketlerini henüz hissetmeye başlamadım
0623-okay Sedanur26 16+6 cinsiyetimiz erkek bi kaç gün hissettim karnımın içinde gezinen bi ufaklık var bunu ayırt edebiliyorum ama 2 gündür çok uyuyo galiba 😑😑❤
Sedanur26 Burcugaz ilk gebelikte 18 20 hafta arası hissediliyormuş genelde kuzum bende daha hissetmedim☺️
2prenses1prensannesii 15+4 hala cinsiyet öğrenemedim 😍 hareketlerinide 2inci hamilelik olduğu için erken anlıyor insan hissediyor ❤❤
Sedanur26 2prenses1prensannesii benim ilk gebeliğim henüz hissetmiyorum cinsiyeti çok merak ediyorum Salı günü öğrenirim umarım 🥰
Arasblt Yildizim5 ne güzel ya hemen höstermiş maşallah değişmemişde 🤗bizde 13 de kız dediler oda gösterdi ama etraftan değişir lafları beni bunalttı
catlak_anne 11+2 deyim :) henüz cinsiyet belli değil hareketleri de hissedemedim 2. Bebişim olmasına rağmen
Sevimliars 15+6 ikili taramada doktor direk kız dedi ama yarın 3lu tarama var orada inşallah daha detaylı öğrenirim:) Allahım herkesin canını evlâdı sağlıkla kucağına almayı nasip eder can gebeler :))) bende henüz hareket falan hissetmedim daha sadece yatarken kalp atışını hissediyorum :) karnı büyüyen oldu mu kizlar :)
Ozgesn Sevimliars ben daha 13 haftalığım ikinci gebeliğim ve karnım büyüdü yani hamile misin diyen oldu 2 kez 🥰🥰🥰🥰
2prenses1prensannesii Sedanur26 inşallah canım öğrenirsin çünkü bana hala söylemedi doktorum 😅çatlıyorum resmen ilk değil ama olsun
0623-okay Sedanur26 olabilir kuzum kasiklarimda ağrı var biraz o tedirgin ediyor beni ama normal olduğu yazıyor her yerde 😑