Badevehande Duruveannesi_ gül hanımın sezeryanından memnunlar canım benim kuzenimin eşide yakın zamanda yaptı hatta ikinciye hamile yine gül hanıma gidiyor 😅
Rbs111 Aramalara seni yazdım ve son yazını gördüm inanmıyorum yarın Doğum mu var kuzum aaaay alllaaahımmm😍😍😍😍 rabbim sağlkla kucağına almayı nasip etsin dua edicemm sana bol bol kuzum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum ya😍 @Badevehande
Badevehande Rbs111 yaaa duygulandım canım benim çok teşekkür ederim duaların için mutlaka haber verecem kuzum❤️❤️❤️
Arzu0101 Badevehande büyük gün geldi canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰 Ayyy çok heyecanlı yaz mutlaka tamam mı doğum hikayeni
Duruveannesi_ Badevehande ayy en çok seni merak ediyoruuuum :)) hayırlısıyla kucağına alırsın canım benim.
Badevehande Arzu0101 Duruveannesi_ doğurdum kızlar ağrım var ama çok şükür emdi baya şimdi ağrı kesici yaptılar😘
NMK Badevehande hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Sezaryan mu oldunuz? Nasıl geçti doğumunuz?
Duruveannesi_ Badevehande canım nasılsın herşey yolunda mı :)) bademiz nasıl ? Ağrıların ne durumda ?
Duygunnn Safak 13 lekelenmeler kanamalar ara ara oluyor arada bi cok az sanci geliyo ama oglum gelmiyo 2 haftadir boyleyiz ☺
Rneslihan Son 1 hafta kaldı sezeryan olacağım .makat kısmında bir sancı oluyor.adet olurken ki gibi.basur da var bende . Neyden kaynaklı anlamadım
Tprkncr Badevehande cok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Sizi bende merak ediyordum darısı bizlere
Tprkncr Son 14 fakat benim sancılarım başladı galiba. Garip bir ağrım var sancı mı değil mi anlayamıyorum. Fena bir baş ağrım var gecmeyen ne yapmalıyım bilemiyorum