Lindam Kızlar bi modadır almış başını gidiyor eskiden çift isim çok nadir duyardım. Şuan herkes çift isim koyuyor çocuğuna. Tek isim koyacak olan var mı aramızda 😊
1dem Lindam ilk oğlum tek isim inşallah buda tek isim olacak. İki isimler genelde biri kullanılıyor çevremde örnek çok
Leyla9292 Lindam ömer asaf düşünüyordm sonra çift isim de zor oluyor kimisi birinci ismi kimisi ikinci ismi söyler.. tek isim koyacam ömer ismini inşallah.
Dilru Lindam tek isim en guzeli ya. Ben kendim iki isimliyim ve hayatim boyunca hep zorlandim. Cocugum bi tek Ömer olacak. Sade ve guzel
Pnrkcyr Allah nasp ederse ben tek isim koyacağım🙂 iki isim hem söylenmesi hem kullanım olarak zor oluyor. Sınavlarda kodlamalarda zor oluyor. Ama kolay söylenen iki isim de konulabilir. Ömer efe, ali asaf gibi
Lindam Leyla9292 Pnrkcyr biz de doruk asaf düşündük ama sonrada eşim tek isim koyalım dedi. İsme Bi türlü karar veremiyoruz ama tek isim olucak bizim hayırlısıyla
Gizemkara21 Dilru Kaç kardeşsiniz? Sadece sizin isminiz mi çift. Bende böyle bir algı var bir çocuğa çift isim verilince diğer çocuklara da çift isim verme zorunluluğu 😀 bir çok örneğiyle de karşılaştım
Lindam 2cocukluhayatadogru mucizeask Kifayet isimsizbebek Valla daha çift isim koyacak kimse yazmadı herkes tek isim koycaz diye yazmış şaşırdım beklemiyordum 🙈🙊
Kizkalesi Lindam ben tek isim koycam çift isim saçma geliyor bana bide uzun uzun isimler konuyor. Bi arada can ve su ekleri nur ekleri modaydı. Çoğu kızımız mervenur Ayşenur Fatmanur oldu çoğu oğlumuz Mehmetcan ahmetcan oldu 😂😂😂
Lindam Kizkalesi çok haklısın nurlu canlı bi nesil var 😅şimdi de Ali saf Ömer asaf çok duyuyorum 😅😅 özellikle bu yılki erkek benişler hep öyle sanki
Seymaert Lindam sınavlarda zorluk çeker, zaman kaybı olur diye tek isim tercih ettik. Utku koyacağız nasip olursa 🤗
gzmuygn Seymaert yok sınavlarda kodlama yok artık direkt geliyor kodlanmış şekilde önüne çocuğun merak etmeyin 😂
Derya-41 Lindam ben tek isim koydum cift isim hic sevmem kullanilmayan bir ismi niye koyayim dimi 😀👍🏻
Real Lindam çift isim koydum pişmanım çok gereksiz bişey .çocuk binsinava gircek 5dk isim kodlama allatan kısa isimler .bence en güzeli tek isim koymak