eminee0707 Esfa aynenn canım inşallah da bulantı falan olmaz ama ben yumurtadan çok tiksiniyorum yaaa zorla bi onu yiyorum 😔
Ftmanzlm Esfa Bende olyo bazen canım bişe istiyo gibi sonra hemen geçiyor tursu falan cok yemek istiyorum tatlı da istiyorum. Mesela antepteYiz biz katmer sevmem pek ama cok güzel yiyorum değişik yani ☺️
SedaSoner Merhaba anneler 🌸 biz de bugün 9+0 olduk, 27 yaşındayım 1 senelik evliyim ilk gebeliğim. Kendime nazarım değdi bence 🥵 çünkü 8. Haftaya kadar uyku hariç bir problemim yoktu bulduğum yerde uyuyordum. 8. Haftaya girince bulantılarım başladı ama istifra etmem yok🤷🏼♀️ Bi de çok etçil bi insandım ama et görmeye tahammülüm yok 🤦🏼♀️ Uyku durumum hala stabil. Bir aksilik olmazsa haziranın ortası gözüküyor doğum 💖
Elifcek 7+1 olduk bizde 4. Haftada keseleri gördük ikiz dedi doktor. Geçen hafta hafif kalp atışı duyduk ama tam net değildi önümüzdeki Cuma gidecez inşallah her şey yolundadır . Aşermem oluyor simit ve şalgam Aşerdim ☺️
Esfa Ben de 25 yaşındayım 5 sene uğraştım cocugum olsun diye 2 aşılama 2 tup bebek yaptırdım ama hiç biri de tutmadı artık vazgecmistim istemiyorum çocuk felan dedim bir baktım ki hamileyim ay ben şok 😂
hndgkct Esfa ay çok sevindim senin adına canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
hndgkct eminee0707 evet benim de ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu oyüzden bende de o korku var Allahım inşallah bu sefer evladımı bana bağışlar 🤲 hepimiz bebişlerimize kavusalım hayırlısıyla aynen geçmiyor valla ya yada biz çok düşünüp takıyoruz ondan da olabilir 🙄
hndgkct eminee0707 evet benim de ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu oyüzden bende de o korku var Allahım inşallah bu sefer evladımı bana bağışlar 🤲 hepimiz bebişlerimize kavusalım hayırlısıyla aynen geçmiyor valla ya yada biz çok düşünüp takıyoruz ondan da olabilir 🙄
Merryy eminee0707 benimde 9+3 ama 6 gün geriden geliyoruz doktorum bi sıkıntı yok dedi bugün kontrole gittik eşimle 🥰
Greyy90 eminee0707 ay hiç hissedemiyorum desem Eşim de öylee 🥴 hep başkalarına yorum yapardık kendimize gelince hissedemedik birşeyy 😀 Bi ara kız diye severdim dilime öyle gelirdi hep istemsizce ☺️ Meraktayız bakalım artık 😍 sen hissediyo musun 😊