eminee0707 Kızlarr 7+3üz vee çok heycanlıyım bir okadarda korkulu endişeli 😔 haziranın sonu gibi gözüküyor doğum 😍 hamileligim suan kolay geçiyor şükür yaa sizin 🧿💕
hndgkct eminee0707 biz de bugün 8 haftalık olduk benim de ara ara mide bulantım dışında pek birşey yok🤲 8 gün sonra doktor kontrolümüz var bakalım inş Herşey yolundadır 🙏❤️
Bebibebi eminee0707 biz şuan 8 + 4 teyiz inşallah zaman çabuk geçer bulantı var bnde de bugün çok karın ağrısı hissettim
Merryy eminee0707 benimde 9+3 ama 6 gün geriden geliyoruz doktorum bi sıkıntı yok dedi bugün kontrole gittik eşimle 🥰
Baklava eminee0707 9+3 Hic kolay gecmiyor benim ama bunada sukur.surekli bulanan bi mide.halsizlik yorgunluk bas dönmesi. 9 aylik bir Evlat daha var dinlenmek yok 😅
Greyy90 9+5 deyim bulantılarım bitmese de azaldı çok şükür 🙏🏻 12. Haftayı bekliyorum bende haftalardır görmüyorum bebişimi , özlediim 😍benim de doğum haziran 8’i gösteriyor bakalım Allahtam hayırlısı 🧿🥰
eminee0707 Greyy90 hayırlısı olsunn 💕 hemencik zaman geçsin de kavuşalım yavrularımıza cinsiyet ne hissediyorsunn 😍
Greyy90 eminee0707 ay hiç hissedemiyorum desem Eşim de öylee 🥴 hep başkalarına yorum yapardık kendimize gelince hissedemedik birşeyy 😀 Bi ara kız diye severdim dilime öyle gelirdi hep istemsizce ☺️ Meraktayız bakalım artık 😍 sen hissediyo musun 😊
Ftmanzlm İyi akşamlar bende 5haftalıgım herhalde iki haftadır gidiyoruz doktora sadece keseyi görebildik kızlar korkuyorum bebek hala görünmedi haftaya tektar gideceğiz kontrole progestan verdi doktor
hndgkct Ftmanzlm benim 5 haftalıkken kese göründü sadece canım 6+5te kalp atışını duyduk ve bebişide ozaman gördük sende görürsün yani sıkıntı yapma kendine canım♥️
Ftmanzlm Bulantım cok fena hazımsızlığım ve karın ağrım var fazlasıyla yorgun hissediyorum hep doktor normal dedi ama endişeliyim
hndgkct Ftmanzlm bende de karın ağrısı oluyor canım ara ara hatta geçen 4 gün ishaldim ama oda normalmiş çünkü şuan salgın varmış doktorum normal dedi bakalım inş hersey yolunda gider Kızlar ❤️
eminee0707 Esfa benim cok fazla uykum geliyor ve dehşet su içiyorum okadar şükür 4.ve5. Haftada ama efsane kramp giriyordu ve sancim oluyordu 🧿
hndgkct Ftmanzlm ne demek canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende de devamlı korku var tabiki çünkü benim de 2. Gebeliğim diğerini kaybettim bunda devamlı korku var🙏🤲
Ftmanzlm hndgkct her tarafta salgın evet suya dikkat etmek lazım özellikle hazır su veya kaynamıs su iç canım
Esfa eminee0707 benim de sadece hep uykum var başka bisi yok asermem felan olmadi daha belki de ilerde olacak
Ftmanzlm Bu sayfadan paylasalım deneyimleri ya kızlar böyle moral verince insan iyi hissediyor gibi 2. Cocugum inşallah ama hepsinde ayrı telaş ayrı heyecan temmuzda bir düşük yaptım
eminee0707 hndgkct kötüye yormak istemiyorum ama çok okudum kalp atışı durmuş falan bende perşembe yavrumun kalp atışını duydum rabbim hepimizin evladını. Korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin zamanda geçmiyor gibii yaa 😔
hndgkct eminee0707 evet benim de ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu oyüzden bende de o korku var Allahım inşallah bu sefer evladımı bana bağışlar 🤲 hepimiz bebişlerimize kavusalım hayırlısıyla aynen geçmiyor valla ya yada biz çok düşünüp takıyoruz ondan da olabilir 🙄
hndgkct eminee0707 evet benim de ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu oyüzden bende de o korku var Allahım inşallah bu sefer evladımı bana bağışlar 🤲 hepimiz bebişlerimize kavusalım hayırlısıyla aynen geçmiyor valla ya yada biz çok düşünüp takıyoruz ondan da olabilir 🙄
eminee0707 Esfa aynenn canım inşallah da bulantı falan olmaz ama ben yumurtadan çok tiksiniyorum yaaa zorla bi onu yiyorum 😔
Ftmanzlm Esfa Bende olyo bazen canım bişe istiyo gibi sonra hemen geçiyor tursu falan cok yemek istiyorum tatlı da istiyorum. Mesela antepteYiz biz katmer sevmem pek ama cok güzel yiyorum değişik yani ☺️