burcuali38 cansukrygn valla benim gittiğim Hastanede almıyorlar başka hastanede alıyorlarsa bilmiyorum canım
smcnkrt cansukrygn ben gidiyorum her hafta alınmıyo giriş yapılmadan nst odasına gidip yaptırıp doktora gösteriyorum
Adelimm cansukrygn benım gittiğim hastane de özel oda alıyor 20 ₺ ama bi nts de alıyor bırınde almıyor bı boş bı dolu yapıyorlar
Alperbaby Asyamduru Zenginler doğum yapmak için amerikaya filan gidiyor ya, bu gidişle maddi durumu olmayanlarda doğum icin doğuya gidicek 😄😃😂 düşünsene " ayyy şekerim ben diyarbakırdo doğom yapıcaaağmmm " filan 😜😜🙆🙆😹
burcuali38 cansukrygn mersin de oturuyorum ben özel olbamed hastanesi var ona gidiyorum.Valla alanları okuyunca şaşırdım ben 3 seferdir giriyorum hiç ücret ödemedim.Benim doktorum detaylıdada para almadı kendi makinesiyle inceledi.Burda okuyorum detaylı ücretlerini şaşıp kalıyorum 😁
pamuksekerinannesi cansukrygn Ben Koşuyolu medipole gidiyorum 50 lira alınıyormuş ama ben nst için Zeynep kamile gidicem zaten yakın ikisi hastane de birbirine
Rabiss0 Bende vermiyordum nst ucreti giris almadan direk nst odasina sonra doktora gosteriyordum i kadar
FatmaAydnzcan Bağcılar medipol megaya gidiyorum yarın gene gitçem ve bu dördüncü nst olcak.Her seferinde 50tl nst ücreti 90tl muayene ücreti ödüyoruz .10gün içinde gidersek muayene bedava oluyo ama nst gene paralı