FSCMK RabiaYusuf eğer hastanede banyo yoksa sancını evde karşıla sıcak suyun Altına belini getir eşinde masaj yapsın yada yanında kim varsa acayio açılma oluyor
RabiaYusuf FSCMK evde cekiyorum sancimii valla daha yeni ciktim dustan esimde diyo tekrar gir diye amaa o sanciyla dus almakta cok zor
Eslina RabiaYusuf gözün aydın canım bende günlerdir sancı çekiyorum nerde çıkıyor ama birtürlü açılmam olmuyor özellikle yaptığın bişey varmı
Eslina RabiaYusuf 1cm vardı 3 gün önce sancımda vardı sonra sancı falan kesildi şimdi hiçbirşeyim yok canım
FSCMK RabiaYusuf sıcak su dindiriyor acını merak etme kuzum gir sıcak suya bak ben 4 saatte doğurdum o şekilde
RabiaYusuf Kizlar kizlar ben dogurdummmm Allah tun isteyenlere nasip etsiin cok kolay oldu insAllah en kisa zamanda dogum hikayemide yazicam❤️
DamlaMehmetali RabiaYusuf gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün çok sevindim en kısa zamanda doğum hikayenizi bekliyoruz 🥰 Rabbim bizlerede bi an önce hayırlısıyla sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah 🙏🙏♥️
Dilekklc27 RabiaYusuf gözünüz aydin ALLAH anali babali büyütsün insallh nasil kolay olduguna dair hikayeyi bekliyoruz🤗
Canimoglumkubra RabiaYusuf Allah'ım yar yardımınız olsun inşallah 🙏 sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏