RabiaYusuf Kizlaar kizlar cok mutluyumm sanirim sonunda bende bebisime kavusacam❤️❤️ Bugun sabahtan beri cok hafifff derecede adet sancim vardi (ben ki adet sancisinda aglayan inleyen serum vurunan birisiyim😛), o yuzden hastaneye felan gitmedim ayaklarimi usutmusumdur diye dusundum 😁 Neyse aksam wc gittim afedersiniz kAn geldi biraz korktum tabii sonra bebegin hareketlerini hic hissetmedigimi farkedince koş hastaneye Nst de kalp atislarini duyduk sancilarim cok cok az cıktı, muayene ettiler 2 cm aciklik varmis ve yumuşamam olmus😬 dogumun baslamis dedi ebe kadin.. istersen eve git sicak dus al gel dedi istersen sancilarinin artmasini bekle dedi bende eve geldim simdi dus aldim sancilarim artiyor gittikce ❤️ Nolur dua edin banaa kolay bir dogumum olsunn🙈🙈
gzm_42 RabiaYusuf ya ne güzel Allah yardımcın olsun bi agrida kurtul kuzum inşallah sag salim al bebisini kucagina 😍 banada dua et kuzum bende sancım gelsin istiyorum suni sanci almak istemiyorum insallah benimde agrim gelir
Kadriyeakarsu Hayırlısı ile saglikla kolaylıkla 2 3 ikinmada dogurursun inşallah.ayy resmen ben heyecanlandım 🤗