Mlkcan Zeyzeyn 14.de kontrolümüz var o zaman ister heralde doktor daha istemedi çünkü 😌 4lü tarama yaptırdım ama çok şükür temiz çıktı
Symirna Bizde 22+6olduk teyzeleri🙈🧿sanirim cidden bu yil erkek senesi bize de bir prens geliyor.iki hafta once girdik detayliya bizde cok sukur hersey yolunda ozaman 408 gr di oglum.bi sonra ki randevumuz 27 kasimda kismetse bakalim ne kadar alicak heyecanla bekliyorum:)dogumda nasipse 10 mart gorunuyor😍🙏🏻🧿
Zeyzeyn Betul_0560 doktorun oyle uygun gormjs demekki canm insAllah hepimiz hayirli sonuclar aliriz 🤲😇
Alp_eren Zeyzeyn 20.haftada girdim detaylıya 22+6 yız şükür büyüdükçe biraz ağırlığı var okadar başka sıkıntımız yok hamdolsun heyecanla bekliyorum oğluşumu🥰
Gozdeakan Zeyzeyn Deteylıya salı günü girdim.Herşey güzel dedi doktor.Sevindik tabiki.Şu an 22+1 gün erkek olacak inşallah.kilosu boyu herşeyi yerinde.
Balimkiz Zeyzeyn 22+3 olduk geçen hafta detaylıya girdim çok şükür bir sorun çıkmadı mart annesi olup nadir kız bebek bekleyenlerdenim sanırım herkesin oğlu oluyo 🤗
melis3 21+0 iz bugun 19+3 te girdim detayliya nasil da guzell, oneririm ☘ her yerine bakiyorlar, renkli ultrasonunu da veriyolar. 20 21 de girenler cok daha buyumus gorurler. Cok sukur iyi minnak 🙏🏼
melis3 Zeyzeyn Hiiic korkmaa her sey yolundadir 🙏🏼 Guzel guzel anin tadini cikart, haberlerini bekliyoruzz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼