Terspektif Medine_1992 olsun canım iyi yapmışsın senin sonuçta eşin yanında ben annemlerde kalacağım için daha çok sıkılırım benim ihtiyacım olur 🤣 kış günü nasıl olacaksa 😔
Medine_1992 Terspektif olur canım ya sen canını sıkma valla o kadar zor değilmiş kafanda az çok fikir varsa hemen hallolur 😘
Burcu2626 Zeyzeyn amin inşallah 2li ve 3 lu taramamizin degerleri guzeldi bunuda hayirlisiyla atlatiriz insallah
Deletedmom2224 Zeyzeyn 21+5 olduk 19+4 te girdik ayrıntılıya oğluşum çok sağlıkli maşallah ama gebelik zehirlenmesi riskimiz var bakalım 😊 sağlıkla gelsin bütün bebisler inşallah 🤲🏻 💕
Deletedmom2224 Zeyzeyn sanmıyorum zaten cinsiyet değişme diye bir şey yok doktorun yanlış görüp gormemesiyle ilgili bir şey doktorunuzun tecrübesine güveniyorsanız değişmez tabiki iki oğlumu da 14 te öğrendim ben hiç de değişme filan yaşamadım
Burcu2626 Bu sene erkek senesi anlasılan benim de oğlum olcak kimden duyduysam hep erkek bebisler hayirlisiyla saglıkla gelsinler inşallah
Betul_0560 Zeyzeyn 22+6 bizimde girmedim henüz doktorum 24. Hafta şeker yüklemesi ile bir yapıp bakıcaz dedi. Açıkcası cok merak ediyorum bende sabırsızlanıyorum.
Zeyzeyn Betul_0560 doktorun oyle uygun gormjs demekki canm insAllah hepimiz hayirli sonuclar aliriz 🤲😇