Naz5558 tugbadm Faydası oluyormuş hatta doğum esnasında da yapılıyormuş. 34.haftadan itibaren yapıldığını biliyorum.
tugbadm Naz5558 bende yeni başlıcam canım hatta bugün bi yapıyım dedim baş parmakla oluyor ama iki kemiğe geldi arası sanırım açılmam var dedim Yoksa o kemikler ne ki korktum bıraktık saonra
tugbadm HaticeNehir ebeme doktoruma daha hiç sormadım internetten araştırdım kim 3 dk yapın kimi 10 dk yapın yazıyor 10 dk nasıl yapılır ki
Naz5558 tugbadm aslında eşiniz yardımcı olabilir. Ben 28.haftadayım daha önce hiç yapmadım ama çevreden duyduklarım faydalı olduğunu söylüyor.🙂
HaticeNehir tugbadm ilk gün 1 dk ile başla 33-34. Haftada hergün 1 er dk arttırarak devam et doğuma kadar dedi cnm bnde bilmiyorum pek aralıkta başlıcam inş yapabilirim
MehtapSevim Gebelik okulunda da 35haftalıktan sonra yapabilirsiniz demişlerdi süre önemli değil siz ne kadar yapmak isterseniz tabi abartmayın😅
tugbadm MehtapSevim kuzum zaten yapılmıyor ki uzun süre iki dk bile fazla bir dk yeter diye düşünüyorum
tugbadm Lindam kuzum bilemem ama zaten hafta 2-3 kez uyguluyorsun fazlasına gerek Yok araştır dikkatlice uygula canım Doğum sancısında bile öneriyorlar yortık olmasın diye
Vera18 Ay ben kesin yanlış yaparım en iyisi 36dan sonra başlamak zaten erken doğum falan olur diye stres oluyorum 😂