nilay_ikizler0905 Suleee07 yanlış yönlendirmek istemem ama bende aynısını yaşadığım için söylemek istedim,artık devlet hastanelerinin acil bölümünde beta hcg yapılmıyormuş.
Szeys Suleee07 Ben de tüp bebekle hamileyim transferin 9.günü tam olarak böyle çıkmıştı testte 24.haftadayım şu an😊 gözün aydın🙏
Gamzeliim38 Suleee07 Canım kullandigin ilaçlar etkilemez bu sonucu Bence hamilesin 😍 Kan testi ver kesinleşsin insAllah 🙏
Suleee07 Gamzeliim38 inşallah canım benim yarın acile gideceğiz devlet hastanesi bakalım güzel sonuçlar bekliyoruz rabbim olmayana da versin bekleyene güzel haberler almayı nasip etsin inşallah herkese duacıyım. 🤲
Gny84 Suleee07 canim benimde bugün 12.günüm transferden sonra bende bugün yaptim Pozitif cikti ve senin gibi hala inanamiyorum yarin kan verecem insallah.. ama bence Hamileyiz ikimizde 🙏😍
Ozlm_k Benim bundan da silikti 😊 kan testi için hemen gidip yaptırabilirsiniz, sonucunda hemen görünür. Hayırlı olsun 🧿
Suleee07 SecilM senin ilk kan verdiğinde kaç çıktı kuzum hangi meyve tutunmaya iyi geliyor hangisi kötü