Betulsna Suleee07 Ayy valla pozotifff inşallah tutmuştur bebeğin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲
Suleee07 Betulsna Rabbim razı olsun sizden de bekleyenlerden de herkese duacıyım 🤲. Allah herkese güzel haber almayı nasip etsin sağlıklı huzurlu mutlu günler yaşasın herkes bu mutluluğun tarifi paha biçilemez.
nilay_ikizler0905 Suleee07 sıvı alımı ile ilgili ben bişey yazmadım ama 🙈🤷♀️ zaten senin sanırım 11.Ci günün, bugün anca özele gidersen yaptırabilirsin acil bölümünde.Hakkında hayırlısı olsun inşallah🤲🤲😊😊😍
Suleee07 nilay_ikizler0905 amin kuzum yarın sabah da kan vereceğim devlet hastanesi acilde alıyormuş. İnşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 🤲 herkese duacıyım çok mutluyum ama kanda görsem çok rahatlayacağım.
Betulsna Suleee07 Allah razı olsun inşallah bebeklerimiz bizi bırakmaz bende gün testle bugün de kan testiyle öğrendim hamileliğimi. İnşallah sağlıklı gebelikler geçiririz. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin bu duyguyu 🤲
nilay_ikizler0905 Suleee07 yanlış yönlendirmek istemem ama bende aynısını yaşadığım için söylemek istedim,artık devlet hastanelerinin acil bölümünde beta hcg yapılmıyormuş.
Suleee07 SecilM tutacak göreceksin sen de mutluluk göz yaşı dökeceksin dua ediyorum sana Rabbim görüyor biliyor bekleyen herkesin duacısıyım. 🤲 🙏
SecilM Suleee07 Allah razı olsun binlerce kez. Bu süreci yaşayanlar olarak hiç tekil düşünemiyoruz zaten dualarımız hep herkes için 🤲
Mormenekse Suleee07 canım benimde böyle cıkmıştı ertesi gün kan yaptım 54 cıkmıştı crionel jel ve oksaparla alakası yok allahın izniyle tutmus🙏🙏
Suleee07 Mormenekse Allah izin verirse yarın kan testi de yapacağım. İnşallah. Çok korkuyorum mutlu olmak istiyorum tırsıyorum falan :) Allah razı olsun.
Cido_Cim Hayırlı olsun, çıkmış sanki😃Benim de transferden sonra 12. gün aynı sizin gibi çok silik çıkmıştı. Sonra dijital testle denedim 4 haftalık olduğu göstermişti test 😃
Siracin_annesi Suleee07 tebrikler ❤ Bence idrar degil direk kan testi yaptırın :) Rabbım isteyen herkese nasıp etsın
Suleee07 Sevalko Canımmm inşallah görürsün inşallah kanda da çıkar ultrasonda da kucağına alırsın Rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Duamdasın 🤲 🙏