1dem Canım benim sen doğum yapmışsın belki bilirsin diye sorayım dedim.
Perşembe günü cinsel ilişkiden sonra nişanım geldi.Ama belki zedelenmedir falan dedim.Sonra öğlene doğru pembe lekelenme oldu.Akşam da 1lira büyüklüğünde koyu kahve lekelenmem oldu.Acile gittim NST falan ebe her şey normal kasılmalar 60-80 arası 1parmak açıklığın var dedi.Doktorum sabah gelsin demiş.Cuma sabah gittik baktı doktorum açılma yok sadece rahimağzı yumuşamış dedi yine NST girdim yine 60-80arası kasılmalar ama ben hissetmiyorum sancı falan.Sonra eve geldik yine lekelenmem oldu.Akşama doğru sümüksü kıvamda bi parça geldi fındık büyüklüğünde koyu sarı gibi.İçinde kıl kıl kanlar vardı.Dedim diğeri değildiyse bile bu nişan.Sonra gece 4buçuğa kadar deliksiz uyudum 4buçukta sancıyla kalktım bi baktım yine koyu kahve lekelenme var.Sancılarımı takip ettim 10dakilada bir sabah 7.30a kadar bekledim hala 10dakikada bir.Gittim NSTye aldılar 100ü buldu kasılmalar ve bu kez hissediyordum.Doktorum baktı 1 parmak açıklık var dedi(cm demedi).Pazartesi tekrar gel dedi.Eve geldim yine koca bi kahve rengi leke.Az önce de bi kaç küçük sümüksü parça geldi çok çok koyu kahve.Sanki adetin son günündeki eski kan gibi. 39+2deyim.Alt karnımda devamlı ağrı var ama giren sancılar değil devamlı bi adet ağrısı.Üst bacaklarım baldırlarım ağrıyor.Kasıklarımda bir şey yok.
Doğum böyle başlayan bir şey mi? Senin zamanla mı oldu bi anda mı oldu acaba?