Elif_murat Bende var şu anda bundan. Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum bilsem yüklerdim. Şu an için gayet iyi. Hem şık hem de ufak kullanışlı. Bi tane de karyola beşik var. Kullanışlı ürün
Demirleblebi Ayse08emre bunu anne yanı olarak düşünülebilir yada salonda ikinci bir beşik gibi ama 6-7 ay sonra bile rahat edemiyor bebekler bunlarda. Eli kolu çarpıyormuş.
Hilaleva Ayse08emre evet kolay sallanıyor zaten yerde kaplamıyor bende burdan aldım ben beğendim belki 3.4 ay kullanacam ama evim küçük ideal benim icin ☺️
mutlu-d Ben rahat sallanan dayanıklı ve ucuz bir beşik aldım yatak odama koyacağım. 1 yaşına kadar bile kullanmayacak diye. Odasına da sonradan bazaya dönüşen beşikten aldık dolaboya beraber. İçine de kaliteli bir yatak aldım. Daha mantıklı bence
Azramemre Ayse08emre ben aldım hoşuma gittiigi için çocugun boyuna falan baglı nekdar kullanılması için hevesiniz varsa alın aklınızda kalcagına 😌
Ozican Ayse08emre annem hediye aldı beşiği bu tarz almış 6 ay kullanıcam sadece.Bebek dönmeye başlayınca kullanılmaz bence.
Kucugum51 Ayse08emre 6 ay a kadar kullanımı var canm bende cok heveslenmiştim alacaktım ki sonradan vazgeçtim.