Szeys Ayse08emre Ben çok heveslenmiştim bu sepet beşiklere ama hiç kullanışlı olmuyo dediler en fazla 6 ay. Öyle olunca almadım park yatak aldım🤷🏻♀️
Melegimm19 Ayse08emre attığınızın aynısı değil ama bende sepet beşik aldım az kullanılıyor diyorlar ama çok heves ettim 😍🙈 az kullanılırsa dert etmeyecekseniz çok güzeller gerçekten 😊
Real Ayse08emre en fazla üç ay ömrü var.durumun iyiyse al .ama sadece tek beşik alma hakkım varsa daha büyük bişey al derim
Aylinstp Ayse08emre canım senin kararın tabi ama bunları en en fazla yaşına kadar kullanabiliyorlar o kadar para da ziyan 🤷🏻♀️
Aylinstp Ayse08emre https://www.hepsiburada.com/babybee-dogal-anne-yani-besik-krem-60-x-120-cm-p-HBV00000F8OCX? böyle bişey düşünürsen eğer bi bak derim indirimde hazır alan yakın çevremde memnun bende sipariş ettim bekliyorum 🤗
Aylinstp Ayse08emre onlar yaşına kadar kullanılıyo ya Buda 5 yaşa kadarmış onun için dedim canım ama sen yaşına kadar kullansa yeter demişsin heves de etmişsin çok belli içinde kalmasın madem istediğin gibi olsun her şey 🤗
Hilaleva Ayse08emre ikinci olan beyaz dantel olanı aldım bende daha kullanmak nasip olmadı ama evin küçükse böyle bisi tercih edebiliyorsun kuruluşu falan çok kolay bu arada eşim Evde kurdu ☺️
Hzr_7714 Ayse08emre Kuzenim aldo suan 6 aylik bebegi var cocuk bunaliyor sigmiyor icine ayagi cikiyor araliklardan😂 Hic onermiyorum . Kuzenimde pisman suan hatta yeni besik bakiyor.
Thanim Ayse08emre sepet beşik aldım satıcı 2 yaşına kadar kullanılıyor dedi bebegim 4.5 aylık ama en fazla 3 ay falan daha kullanırız ben sonradan oda takımı alacağım için almıştım ama yazık oldu baştan keşke takım yapsaymışım boşa para yani
Hilaleva Ayse08emre evet kolay sallanıyor zaten yerde kaplamıyor bende burdan aldım ben beğendim belki 3.4 ay kullanacam ama evim küçük ideal benim icin ☺️
P_i_n_a_r_90 Benim oğlum 7 yada 8 ay kullanabildi ayaklandığı için park yatağa geçiş yapmıştık. Uzun süreli kullanıma uygun olmuyor ama çok güzel tabi görünüş itibariyle.