Eflatun bende özele gidiyorum ilk doğumumda da aynı hastaneye gittim hiç bi şekilde kimseyi almıyorlar ben 12 saat sancı cektim sabah 9 dan akşam 9 a kadar tektim . Evet insanın yanında birisinin olmasını istiyor ama o son saatler inanın çok kötüydüm iyiki de kimse yokmuş dedim çünkü siz o sancıyı çekerken sizi esiniz veya annenizin görmesi onlara daha zor oluyor benim eşim ve kız kardeşim kapıdaydı sesimi duydukları halde çok kötü olmuşlar kız kardeşim anlatıyor eniştem çok kötü oldu abla ellerini sıkmaktan morartmıştı gözleri kan çanagi gibiydi dedi . Yanımda olsaydi dayanamazdi . Herneyse ben doğum yaptım ama hemen odama çıkamadım geceydi daha sonra annemler geldi normal Doğum olduğu icin ve ben kuru sancı ile gitmiştim ne zaman doğumun olacağını bilmediğimiz için kıs günü anneleri hastaneye getirip yormak istemedik eşim doğumum olduktan sonra annemleri hastaneye getirdi . Neyse annemler geldikten sonra Ebeye rica ettiler gece ve kimse olmadığı icin ebe de 10 dk lığına içeri girmelerine izin verdiler ve annem girince tutamadı kendini ağladı . Bi yandan diyorum iyiki yanımda olmadılar çünkü siz orada acı cekiyorsunuz onlarda orada üzülüp strese giriyor . Tabi ki bu benim düşüncem