Nefesmom __NazLi__ __NazLi__ evet orayi biliyorum cok yakinmisiz valla😉 valla bana normal dediler de bilmiyorum henüz net demediler.hangi hastaneye gidiyorsun
__NazLi__ Nefesmom Ben sami ulus beştepeye qidiyorum ek binasına devlet oldu ya cok ilgili temiz ve güzel bi hastane cok memnunum 😄
Nefesmom __NazLi__ instagramdan ekle de buluşuruz belki. d.tugcebayrakcidemir 😉 varsa yakin olan yada ankaradakiler eklesin belki görüşürüz 🤗
iremdurak Nurcan__ Merhaba 34+5 haftalığız. Allahim nasip ederse oğlumuzu bekliyoruz. Keçiörende oturuyorum. Herşeyimiz hazır. Doğum iznine ayrıldım bekliyorum 🤰🏼👼🏼
Nurcan__ iremdurak maşallah az kalmış sağlıkla gelsin :) hangi hastaneye gidiyorsunuz doğum yapıcaksınız
Elifaka ponciklerin_annesi uzuldum canim ne kadar yatacagin belli mi kizina kim bakio biseye ihtiyacin olursa soyle
ponciklerin_annesi Elifaka yok canm belli değil kizima kaynanam bakiyor , teşekkür ederim Allah razi olsun
Nurcan__ iremdurak hangi doktora gidiyorsunuz acaba, birde doğuma kendi doktorunuz mu girecek yoksa o gün hangi doktor varsa mı
Nefesmom __NazLi__ evet bir arkadasim daha gidiyormus oraya cok memnunum dedi.ben hacettepeye gidiyorum😉