Elifaka sulehanim magazayi bilmiyrm da oraya gidincee butun magazalari gezip fikr edinebilirsin canim hatta beni de bilgilendirirsen sevinirim bende daha ocakta falan yapcam oda
Zelss Elifaka osmanlı stadı tarafndym canım bende necati beyi çok duydum bi dahakine ona randevu alcam inşallah
Elifaka Zelss insallah canimm sen karsi tarafa kaliosun c.tesi pazarinin orda :) bencee de kaydini yaptirip baslamalisin bazi hastaneler belirli haftadan sonra hasta almiyolar die biliyrm
0623-okay 10 dk sonra 17 haftaya merhaba oğlumla 😍 sincan fatihte oturuyorum bende kızlar çok sıkıcı bi semt arkadaş olacak kimse yok komşuluk yok daha önce istanbulda oturuyorduk 😏😏
Nefesmom YgmrYvz aaah ah keçiören az mi cekti kahrimi😉dogma büyüme keciorenliyim ama evlenip mamak tarafina yerlestim
Nefesmom YgmrYvz sende benim tam tersim olmuşsun 🤣ne mutlu keçiörende oluyorsun keske bende oraya gelsem yine
Nefesmom Elmiramm aaaa akdere bende neresinde tam? Gerci ben buralari pek iyi bilmem ama akradas ekmek firini yakinindayim ben
__NazLi__ Nefesmom ewet yakınmıs walla biz buqun tam 32 haftalık olduk 😁 Benim sezeryan olucak akderenin neresinde oturuon
__NazLi__ Nefesmom Şimdi eski yazılarına baktım arkadas ekmek fırınına cok yakınım kız ben akyurt market varya üstü carsamba pazarı orda oturuom 😁
Nefesmom __NazLi__ __NazLi__ evet orayi biliyorum cok yakinmisiz valla😉 valla bana normal dediler de bilmiyorum henüz net demediler.hangi hastaneye gidiyorsun
Nefesmom __NazLi__ instagramdan ekle de buluşuruz belki. d.tugcebayrakcidemir 😉 varsa yakin olan yada ankaradakiler eklesin belki görüşürüz 🤗