Deletedmom0019 Melisayenerli Insallah canim benim, Sag salim kucaginiza alirsiniz insallah Allah yavrunuzu size bagislasin ❤
Birkalpdaha Deletedmom0019 canım aynı şeyi bende 34.haftada yaşadım 2haftada 100gram almıstı kendimi yedim bitirdim saglıklı beslendıgım halde neden böyle diye, balık muz kaşar ceviz ye ve bol bol dünlen 1haftada bile cok güzel toparlıyor farklı göreceksin bol bol yat dinlen😘
Deletedmom0019 Birkalpdaha Bende cok sasirdim boyle olmasina cunku bogazimdan hic kismiyorum hep faydali seyler yiyorum ama olmayinca olmuyor malesef 🤦♀️
Birkalpdaha Deletedmom0019 evet canım sen yemene dikkat et bol bol dinlen bebişin de toparlar merak etme🥰
Eslina Deletedmom0019 36+5 ye 2930 gr olmuştu şuan 37+0 bakalım birdahaki kontrolümde bebeğim kaç olacak
gozde1267 Deletedmom0019 sağlıklı olması önemli benim yeğenim 2700 civarı doğdu erken doğdu tabi benim 2 hafta gelişimi önde ben hamileliğimin başından beri C vitamını protein özellikle çok beslendim kendine değil ona yarayacak şeyler yedim hep o yüzden galiba
Deletedmom0019 gozde1267 Ahh yemezmiyim yiyorum faydali ne varsa, ama genlerle de alakali diye dusunuyorum, sanirim minyon olucak benim kizim 🤣
Deletedmom0019 gozde1267 Aslinda kucuk dogan cabuk buyurmus, benim yengem kucucuk dogmusum diyor suanda 175boyunda kilosu yerinde harika fizigi var 🤣
Gizemmali71 Tam 37 de doğum yaptım 2 930 du kuvezde 1 hafta kaldı 2700 e indi şuan 4 buçuk kilo 40 ımız çıktı dün 😍
Deletedmom0019 Gizemmali71 kuvezde niye kaldi canim? Benim yakinim 36 da dogum yapti 2500 civari. Kuveze birkac saatligine koydular sonra verdiler
gozde1267 Deletedmom0019 wuuuu güzelmiş ama gerçekten çabuk büyüyor benim yeğen bi aylık oldu masallah bayağı hızlı toparladı 2. Haftadan sonra
Gizemmali71 Deletedmom0019 doğduğunda aglamadi suyumu yunus cigerlerine dolmuş acibademde yattı onlarda emin olmadan çıkarmadılar 1 hafta
Melisayenerli Aylamada bılmıyorum ki önde falan demedi doktorum sadece kilosu iyi sıkıntı yok dedi tabi bende su zamana kadar 15 kilo almışım yani düşün 🤦🏼♀️
Deletedmom0019 Gizem835 yanii eger gelisimi iyi olsaydi erken degil tabiki ama benim bebegim kilo almiyor fazla oyuzden doktorum bari 38 e kadar dayansan diyor. Burda cogu kisinin masallah 37 haftalik 3000 e yaklasmis gecen bile var, benimki 2600 civarinda..
Gizem835 Hllcml hayırlı olsun küvezde mi bebeğiniz? Ben 37+0dan itibaren erken doğum olmaktan çıkıyor diye biliyorum. Sizde ciğer geliştirici yaptırdınız mı
Hllcml Gizem835 Amin Allah razı olsun olsun canım benim yok bebegim küvete degil ama 1 bu boyunca yoğun bakımda kaldı kordon boynuna dolandığı için doktorum sezeryanla almak zorunda kaldı
ilknur11 Benim 34de 2200du bu hafta ici kontrolüm var 36 haftaligiz tekrar bakıcaz, ben de kilosu çok az diye üzülmüştüm biraz ama doktorum biraz minyon olucak ama sorun değil 4 kilo doğmaz da 3 kilo doğar 3100 falan doğar demişti, hem beni de çok zorlamazmış doğarken