Askmeyvesi zelis63 aah bir tasta iki kus mu derler ne derler 😅.. aynen hanimlar avrupada hamileligi ogrenmek bebegini gormek zor randevuyu gec veriyorlar.. Sag salim almayi nasip etsin rabbim neyin olcak insallah ?
Askmeyvesi zelis63 masallah ne guzel 11 hafta da gormusler hemecik bende oglumu 12 haftada ogrenmistim bakalim bunu ne zmn ogrenecem Merak icindeyim ama oncelik saglik tabiki
zelis63 Askmeyvesi aslında benmkini kıza benzetti doktor kan test yapıldı 1 hafta sonra erkek olduğu geldi eve 🤗
ikicocukannesi_ Askmeyvesi sende benim gibi adet görmeden hamile kalmışsın onu doktoruna sorman lazım benimde aslında en son adet tarihim yok ama ultrasonda 17 mart olarak görünüyor
Askmeyvesi ikicocukannesi_ ya aslinda ben eylulde hamileydim ztn yanliz hcg degerim cok dusuktu ve eyluluk 12 de kanamam oldu sonra yine gittim dusuk yaptigimi soyledi doktor sonra ekimde adet olmadim once idrar testi yaptim cok az pembe oldu randevu aldim once kan testi yapti hcg 1123 cikti yani hamile altan bakti ve keseyi gordu doktor dedi hamilesin ve kac haftalik oldugunu soylemedi acikcasi bende sormaya unuttum o sevincle dusukten sonra guzel haber almistim boyle yani
Zeeehra Ben ilk doktora gittigimde 6 hafta 2 gundu ve ondan 1.5 hafta once degerlerm 620 felandi.. yani sizinki bence kesin 5haftadan buyuktur diye dusunuyorum
Askmeyvesi Zeeehra bilemiyorum ki merakimi anca ayin 20 sinde gittigimde gidereczm insallah bi sorun cikmaz
Askmeyvesi Ipek86 kese dolu diyorsunuz gorunuyo demi bos deyil yani.. icimi bir nebze olsada rahatlatiniz tsk ederim
Cnsuercnnn Askmeyvesi Askmeyvesi bende 13 eylülde düşük yaptım keseyi geçen hafta gördük 5+5 haftaya inşallah kalp atışını duyacağız ve sakın üzülme adet olmadan düşükten hemen sonra hamile kalan binlerce insan. Var hepsini okdudum stres sakın yapma 😊😊
Askmeyvesi Cnsuercnnn stres yapmaaya calisiyorum ama kafamdan da cikmiyor iste insallah bi sorun cikmaz internetten hesaplama yaptigimda eylulun 12 son adetim suan 8+2 hafta diyor.. hesaplama ne kdr dogru bilmiyorum gorcez insallah
Ipek86 Askmeyvesi kesinlike dolu kese, büyük ihtimalle yolk sac görünen, eger o varsa zaten bebisde gelisecekdir.
Ipek86 Askmeyvesi canim bebegin bagirsak olusumundaki zemin oluyor o.. Birde ilk dönem bebegi besleyen oydu yanlis hatirlamiyorsam