Askmeyvesi Merhaba kizlar Son adet gunum 12 eylul ama ama o adet de normal adet deyildi yani hamileydim dusuk yaptigim icin. Neyse sonra ekim gecti adet olmadim doktora gittim kan aldilar hcg degerim 1123 cikti doktor tuhaf bi sekilde hayret daha gecen ay dusuk yaptin nsl olur dedi ve altan bakti bebegi ve keseyi gorduk. Ama kac haftalik oldugunu soylemedi. Ben yurt disinda yasiyorum randevu yu cok gec verdi kasimin 20 de daha. Sizce kac haftaliktir ?
ikicocukannesi_ Askmeyvesi sende benim gibi adet görmeden hamile kalmışsın onu doktoruna sorman lazım benimde aslında en son adet tarihim yok ama ultrasonda 17 mart olarak görünüyor
zelis63 Askmeyvesi canm bak bende yurt dışındaym kağıtta yazar alt kısımda mesela 5w2d yazar 5 week 2 dag 5 hafta iki günlük bir bak istersen kağıtta mutlaka yazar
Askmeyvesi zelis63 gercekten yazmiyor keske resmi paylasabilsem.. biliyorum cnm ilk gebeligim deyil normalde yaziyor ama bu ulturasonda yazmiyor o yuzden ztn merak icindeyim ve birazda korku aslinda
zelis63 Askmeyvesi sakin ol canm hangi ülkedesin ? Googleden resim yükle yaz yükle sonra linki bana at canm 4 5 haftalıktır hala kese var bebek görünmüyosa
zelis63 Askmeyvesi canm gerçekten yazmıyor haftası ama 1. Trimester yazıyor daha bebek görünmediği için ölçüm yapılmamıştır 4 5 haftalıktır ama
zelis63 Fatos0277 kesinlikle katılıyorum inanır mısınız bana ilk randevu 11. Haftada verdiler artk gittim cinsiyet Bile öğrendim 😅
Askmeyvesi zelis63 ekimin 24 de gitmistim cidden rahat deyilim. Hayirlisi artik ayin 20 bisey kalmadi sayilir diye teselli vercem kendime 😃
Askmeyvesi zelis63 aah bir tasta iki kus mu derler ne derler 😅.. aynen hanimlar avrupada hamileligi ogrenmek bebegini gormek zor randevuyu gec veriyorlar.. Sag salim almayi nasip etsin rabbim neyin olcak insallah ?