Genc_anne_adayi 37+3 sözde erken doguracaktm iki hafta önce 😁 2 cm açılma 100leri bulan sancılarla gecinip gidiyoruz bakalm😁 başımız da kanalda bu arada ama doğmuyordu🤪
Ogrtmnglsm Genc_anne_adayi iyi iste canim erken dogrumamissin bak 🤣artik bekleyebilirsin her an gelebilir sağlıklı doğumlar
Eime Ogrtmnglsm canım ilk gebeliğim tansiyon yüksekliği sebebiyle sezaryen oldu buda oyüzdem sezaryen yine tansiyonum da yüksek zaten
Ogrtmnglsm Zlmdemir Muyaneden sonra doguran cok kisi duydum doguran imkanin varsa gorun doktora canım
Semooshh 37+2 tahmini 28kasım 😄 normal doğurabilirsem tabi. Çatı muayenesi falan yapılmadı sancı falan olmadan yapmıyormuş benim doktor. Son ana kadar normali beklicez. 41e kadar yolu, var dedi🥰 ben biran önce gelsin, istiyorum artık
Rukiye2709 Ogrtmnglsm ben sıramı saldım hanımlar 🥰 geçen hafta bugün 2.11.19 da 21.57 de paşam dünyaya geldi. Darısı başınıza. Normal doğum yaptım sorunuz varsa sorabilirsiniz
Busraoz Rukiye2709 Canım benim sün gece bebek sertleştikçe vajinanın hemen üstüne bıçaklar saplandı aynı zamanda sanki kafası çıkacak gibi hissettim bir saat sürdü. Bu sabah da kasıklarımda sürekli bir ağrı var.
tugbadm Rukiye2709 canım merhabalar sancı nasıl bir şey dün alt karnım çok sızladı şiddetiydi ve ara ara rahmime doğru ince ince çizgiler ağrı ile vurmaya başladı sence bu sancı mıdır
TugceServan 37+3 2. Sezeryan son13 gün alta baskı ve acı heyecan fazlasıyla var ne yapıcam nasıl olcak
Badevehande 37+3 çatı muayenesi oldum sonuç dar ve kemik alta bakıyormuş 🤷🏻♀️ Zaten yapılırken çok sorun olmadı eve geldim 2 gün kanama ve çatı ağrısından yürüyemedim 🤭 3 gün sonra sezeryan olacam herhalde iyiki normal doğurmaya çalışmamışım bu darlıkla kıprıyamazdım ağırdan dedim😕
tunanehir 36+0 şuan hastanedeyim aksam şiddetli bel ve kaşık ağrısıyla acile geldim nst sancılar yüksek cıktı yatış verdiler serum falan geçmezse sezeryan alıcaz dediler serumlar sancıyı durdurdu salı kontrol var sezeryan günü alıcaz insaalah ozmana kadar durursa kizim taburcu olmayı bekliyorum şuan
Rukiye2709 Busraoz canım dakika tut diyorlar ama bence yinede doktora görün. Benım sancılarım düzensizdi hatta nst de en fazla 25 leri gördü ama 3cm açıklığım varmış suni verdiler
Ssalihatopcu Ogrtmnglsm 28 Kasım 💜 son 18 38+5 de sezeryanla dogumum olacak inşallah ilki de sezeryan olduğu için
Genc_anne_adayi Ben sancıdan uyuyamadm sabaha kadar yatış verdiler yine açılmam ilerlesin doguruyum bı an önce kızlar dua edin nolur. 37+3üz
Baloglummmmm Genc_anne_adayi inşallah tek mefeste kurtulursun sende bizlere dua et bizim de doğumlarımız başlasın
Baloglummmmm Benim akıntım nerdeyse durdu hepinizin artmış bende neden böyle acaba ya 😕 36.6 yım bende dün gece cok sertleşti nerdeyse on dk da bir sertleşti geri yumusadı karnım belimde ara ara agrıdı ama yalancı kasılmadr die düşünüp gitmedim