Suheda GzdeSevinSeyhan teşekkür ederim canım daha önce de ben kilo aldigim icin badem yağı kullanmıştım.killanma olmadı ama yinede saolun tavsiyeniz için 🤗
Suheda Aytenmehmet bunuda duymuştum badem yerine hindistan cevizi yağımı alsam acaba iyi geldi mi size
Hsrt42 bebisiminannesi Hangi haftada basladı catlaklar ben hicbise kullanmıyorum 32+6 haftalık hamileyim catlak hiç cıkmadı
baharclk Lierac kullandm o kadar para verdim ama yinede çatlağım oldu gobek ve bacak yanlarmda. Tamamen kişiye bağlı. ☺
anneninbiri baharclk aynen öyle bende sürekli kullandım 34 haftada alt tarafta başladı çatlaklar olcağı varsa oluyor demekki yapck bir şey yok😢
NilDerin bebisiminannesi bio oil hindistan cevizi yağı ve musteka çatlak öncesi bakım kremini aldım canım ben gün içinde dönüşümlü kullanıyorum
Mzeynepp rf17 kaçıncı haftandasn canm ve catlak olmadan önce mi başladn kullanmaya? Sonrasında bir işe yaramaz galiba, ben 30. Haftamın içindeyim çatlak henüz yok ama olacak kesin, erken mi başlayım?
rf17 Mzeynepp 22deyim ben, yeni yeni başladım aslında. ama göğüslerimde ince çatlaklar gördüm bile bi anda büyüdükleri için 🙁 şimdi de korkumdan karnım bacaklarıma göğüslerime sürüyorum yağları belki daha az olur diye bi umut
FatmaBilgi Bende bio-oil kullanıyorum.Çok kişiden duydum memnunolduklarını bende çok memnunum şimdilik.
sibelll Benimde 34+1 bu son haftada başladı çatlamaya lierac da kullandım karışım yağlarıda kakao hindistan cevizi zeytin yağı 16 kilo aldım fazla kilo almakla da alakalı bence yavaş ve az alaydım kiloyu çatlamazdkm 16 kiloyla ben çatlamıimde kim çatlasın 🙂))
Anelia Çatlak oluşumu cilt yapısına göre değişyor arkadaşım. Bir de hızlı kilo alıp vermek cildin çatlamasına sebep oluyor. Bu yüzden kremler kaşıntıyı giderebilir ama çatlağı önlemede pek bir faydası olacağını zannetmiyorum. Kiloyu kontrollü almak çok önemli ve bolca su içmek cildin asıl alması gereken nemi su sağlıyor. Cilt doktoru arkadaşımdan aldığım bilgiler.