Suheda bebisiminannesi kremler jeller çok pahali geldi bana ya baktimda benimde catliycak gibi badem.yagi almayi dusunuyorum canm.ben o iyi geliyor diyorlar
ertugrulunannesi bebisiminannesi bio oil kullanıyorum karnım çok büyümesine rağmen çatlamadı çok şükür her gün sürüyorum
GzdeSevinSeyhan Suheda merhaba badem yağı kıllanma yapabilir dikkat edin. Saç için evde yapılan maskelerin çoğunda badem yağı vardır gürleşmesi ve hızlı uzaması için o yüzden ben kullanmayın derim 🙂
rf17 ben henüz kozmetik bir ürün kullanmadım. zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, kakao yağı gibi yağları tek de, aynı anda da kullanıyorum. bazen bebe yağı bazen de vazelin sürüyorum. çatlağa müsait bi vücudum var ama belki aza indirebilirim diye çabam 🙂
Mzeynepp rf17 kaçıncı haftandasn canm ve catlak olmadan önce mi başladn kullanmaya? Sonrasında bir işe yaramaz galiba, ben 30. Haftamın içindeyim çatlak henüz yok ama olacak kesin, erken mi başlayım?
BirsenDeniz ertugrulunannesi bio oili acaba benmi fazla sürüyorum anlamadım günde bir kez akşamları sürüyorum daha çok geriliyorum diye 15 gün oldu resmen bitmek üzere normal dimi ilk defa aldım
Obsesifk bebisiminannesi bio-oil aldım kadınlar günü indiriminden olan çatlaklarım için kullanıyorum bi tanıdığım iyi geliyor dedi ama ne kullanırsan kullan önemli olan düzenli sürmek yoksa birişe yaramıyor
Obsesifk bebisiminannesi sabah akşam yazıyor üzerinde hiç aksatmadan 3 ay kullanmak lazımmış öyle yazıyor
Deletedmom_26 bebisiminannesi trendyoldan lierac krem 200 ml 119 tl ydi ordan temin edebilirsiniz diğer türlü eczanelerde çok ve internetde pahalı
AycanFb bebisiminannesi Bio-Oil yağı kullanıyorum ben çok kişiden tavsiyesini duydum çevremden eczaneden aldım.
Suheda Aytenmehmet bunuda duymuştum badem yerine hindistan cevizi yağımı alsam acaba iyi geldi mi size
Suheda GzdeSevinSeyhan teşekkür ederim canım daha önce de ben kilo aldigim icin badem yağı kullanmıştım.killanma olmadı ama yinede saolun tavsiyeniz için 🤗
Melegimveben bebisiminannesi lierac çok öneriyor herkes canım bende doktoruma sorup kullanmayı düşünüyorum