PembeLia AliExpress'teki mağazalara göz at https://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?sellerAdminSeq=220343866&site=tr
KbraTarhan PembeLia kötü bi kokusu var mı peki biri inanılmaz kötü kokuyordu ne yaptıysam çıkmadı atmak zorunda kaldım demişti sizin ki nasıl acaba ?
bambumsu PembeLia muhtesem bir canta 👍🏻hamile olan arkadaslarima bulmustuk taa ne zaman, simdide kendi bebisim icin ilerleyen zamanda vericem siparis daha erken diye sadece sepete atmakla yetiniyorum 😂😂 gule gule kullan 😘😘💞
PembeLia Bu arada ben siyah rengini aldım diğerleri nasıldır bilemem, linkten ulaşan olursa haber verirse sevinirim bende direkt çıkıyor satıcı sayfası.😌
cansuece PembeLia bende aynı satıcıdan almıştım kırmızı rengini ve aynısı geldi memnunum 20.günde elimdeydi 🙂
OktayMeltemSahin PembeLia canım güle güle kullan da ne kadara geldi bu çanta size iki fiyat yazıyor orda dolar olarak hangisi gerçek fiyatı ?
Deryadeniz PembeLia ben de sipariş verdim ama kredi kartı onayı istedi. Kimlik fotokopisi kart fotokopisi vs istedi site. Yolladım ama olmuyor 😕
Ecee Deryadeniz internet bankacılıgın varsa sanal kart olustur kredi kartına ek sanal kartla alışvers yap daha guvenli bnmde ınay fln istemişti bankayı aradım oda sanal kart acıp işlem yapabilecegmi soyledi ve surekli alışvers yapıyorum limitide ona gore bekirliyorum nekdrlık alacaksam ☺
deletedmom26 Ya aliexpers Çin malı diyolar o yüzden bebek için ordan bir şey almaya cesaret edemiyorum İnstagramdan aynı çantayı satan bi sayfa buldum 110 lira almayı düşünüyorum ama şimdi kafama takıldı inşAllah o sayfa aliexpersten isteyip karına satmıyodur
Onat12 deletedmom26 instagramdakilerde AliExpress ten getirtip satıyorlar yanı yine Çin malı maalesef bir farkı yok.
Bush deletedmom26 aynen oyle yapiyolar balim 😍 burdaki saticilarda o sekil canta yok daha cunki 😍 cin mali neden almiyosun ki kendi kiyafetlerimizin cogu bilr cin mali
cansuece KeriminAnnesi evet o renk tam olarak 😊çok güzel göründüğü gibi .korkmuştum aslında ya aynı renk olmassa falan diye çünkü Bebek arabam da o renk uyumlu olsun istedim 🙈ama aynısı geldi memnunum
Bush bambumsu arkaya birakma kuzum 😍 alma durumun warsa al koy kenara 😍 29 haftalikken sipars verdim 31 deyiz hala bekliyoruz ne olacagimizda belli degil mesela daha bi cok seyi eksik 😒
sche PembeLia forumda gördügüm kadarıyla herkesin takip ettigi bi konu ayrıntı vererek çok iyi yapmışsın canım😂☺💕 bende sorayım şu iç astarı falan kaliteli mi ya ince duruyor? birde o biberon için termal olan yerler var ya iyi mi oralar sence cidden sıcak tutar mı? güle güle kullan inşaallah ☺☺
PembeLia sche Sağolasın, biberon konulan yerler iç astara göre daha kalın kaliteli duruyor ama sıcak tutma konusunu henüz bilemiyorum olmazsa biberona sıcak su koyup test edeyim.😌 Ama ben beğendim genel olarak.