PembeLia Çantam 3 hafta içinde elime ulaştı kızlar geldiğinde bilgi veririm demiştim, ben çok memnun kaldım kalitesi vs çok iyi.😌 Bu arada markası Le queen.
Kbrbrfn PembeLia hayırlı olsun,güle güle kullanın...bende kızıma suluk siparişi verdim ayın 7sinde bakalım 👀👀gözle gelmesini bekliyorum
Tgbrl PembeLia Canım bende o modelden istiyordum link atabilirsen çok iyi olur 🤗🙏🏻 Sizde güle güle kullanın inşallah 🤗
PembeLia ipeksfr Eşimin telefonundan sipariş verdik, satıcı adı:Baby’s World Store bulamazsınız link atayım.😌
PembeLia Maalesef linki kendi telefonumdan buraya atamıyorum kızlar.🤦🏼♀️ Anne bebek çanta yazın aramaya satıcı isminden bulabilirsiniz.
mmerccan PembeLia onay verme gibi bir durum var yaa çanta elinize ulaştıktan sonra mı onay verdiniz.yoksa siparişi verdikten sonra mı onayladınız.
Deletedmom_26 PembeLia https://www.aliexpress.com/item/32846152102/32846152102.html link bu olabilir mi acaba
PembeLia Deletedmom_26 Çanta bu model ama satıcı farklı sanırım, yorumlara ve takip isteklerine dikkat edin istek çoksa iyidir birde aldığı puan ve yorumlara.😊
Deletedmom_26 PembeLia sizdeki linki whatsaptan birine gönderiyormuş gibi yapıp linki kopyalayabiliyorsunuz bi deneyin isterseniz ben öyle attım linki