Tugce1803 BilgecyLn Geri çekilmede adet düzeni şaşmaz aslında stresten hava değişiminden de etkileniyor olabilirsin
Tugce1803 BilgecyLn Benim 6.aydan sonra düzeni girmişti ama tatile gittim geri dönüşte bozuldu hatta hamileyim sanmıştım ilk kez 4 gün gecikmişti😔Değilmiş şimdi nisandan sonra tekrar düzenime kavuştum 31 günde 1 oluyorum
BilgecyLn Tugce1803 yanlış anlamazsan sağlık problemi falan var mı yoksa benim gibi herşey normalken olmuyor mu
Tugce1803 BilgecyLn Bende yok canım, eşime de yok demişlerdi ama başka doktor var dedi gerçekten de varmış🤦♀️Sözde sağlıkçıyız bizde ama doktora güvendik test temiz deyince ahh ahh aylarım boşa gitti o doktor yüzünden😔
Mahbuss BilgecyLn Evet canım malesef ki çok zormuş. Ben doğuda yaşıyorum eşimin işi dolayisiyla randevu alırken de çok zorlanıyordum hangi günde olacağımi bilmiyordum doktorlarda adetliyken çağırıyorlar hep şu 3 aydir iyi keşke bebislerde gelseler hemen
BilgecyLn Mahbuss ahh keşke canım bende salı gününe randevu aldım eğer adet olursam 2. Günü olacak olmazsam da kan tahlili veririm var mı yok mu ona bakar
BilgecyLn ayse1205 doğru canım ama o kadar da stres yapmıyorum yani olursa olur olmazsa diğer aya kalır diye düşünüyorum