Mahbuss BilgecyLn Bende oldu canım 28 günde bir oluyordum. Geri çekilmeyle korunuyorduk. İlk denedigimiz ay 33. Günde oldum diğer ay 25 sonra tekrar 33 35 gitti böyle şimdi 3 aydır eski duzenimdeyim 29 günde oluyorum 15 ay oldu ama daha gelmedi bebiş 😔
BilgecyLn Cns_33 28 günde bi oluyorum korunmayı bıraktıktan sonra bu ara uzamaya başladı bazen 30 bazen 32. En uzun 34 gün olmuştu döngüm
Tugce1803 BilgecyLn evet benimde uzadı 28 günde bir olurdum sonra 32 oldu arada oynamalar oldu 34 33 32 29 31 şimdi de 31 olarak devam ediyo
BilgecyLn Mahbuss benimde bugün 28 gün oldu eski düzene göre olmam gerekiyor ama son 2 aya göre 30 günde bi olacaksa 2 günüm var daha planlı gebelik ne zor şeymiş 😏
Mahbuss BilgecyLn Evet canım malesef ki çok zormuş. Ben doğuda yaşıyorum eşimin işi dolayisiyla randevu alırken de çok zorlanıyordum hangi günde olacağımi bilmiyordum doktorlarda adetliyken çağırıyorlar hep şu 3 aydir iyi keşke bebislerde gelseler hemen
Minnosizmmm BilgecyLn stres yapma canım bak bende öyle hayal kırıklığı yaşadım ama şuan 24+6 hamileyim darısı sana ve tüm isteyenlere ❤
Tugce1803 BilgecyLn Ben hapla korunmuştum 5 ay. 15 aydır korunmuyorum ama öyle kaldı adet düzenim🤷♀️Keşke korunmasaymışım şimdi olmuyor çocuğum🤦♀️İnşallah o güzel hissi bende yaşarım🙏
Tugce1803 BilgecyLn Geri çekilmede adet düzeni şaşmaz aslında stresten hava değişiminden de etkileniyor olabilirsin