Zlmdemir Yesimbahat aminnnn aminnn inşallah bizede haftaya kadar müsade verdi.inşallah bir sancıda sağlıkla gelirler.
Zlmdemir IremSare anladım Canm çok teşekkür ederim.suyum falan gelmezsede mi öyle başlatıyorlar acaba?
pinarsvcn Zlmdemir aynen kuzum aşagıdan fitil veriyolar açılman yoksa da bana yapıcaklar diye araştırdım🤣🤣
Zlmdemir pinarsvcn çok teşekkür ederim ☺️ sağlıkla gelsinler inşallah ama bari başta sezeryan deseydi şimdiye bukadar sancı acı çekmezdim diyorum.
Emine692 Fitil mi simdi korkmaya basladim iste :) cati muayenesinde bile kendimi kasiyodum ben peki lavman falan yapiyolar mi
pinarsvcn Emine692 tabiki yapıyolar yoksa ıkınırken tuvaletini yapıyormuşsun aklınızda olsun orda lagman yaptıkları için 3gün falan büyük tuvalet sıkıntı oluyormuş kuru incirle kayısıdan serbet yaptırın eve gelince hem süte faydası oluyomuş hem tuvalete🙈
pinarsvcn Zlmdemir işte kimse istemez kuzum o kadar sancıyı çekip sezeryan olmayı bakalım biz nasıl olucaz🙈
Emine692 aaayseeeee Benimde oyle oldu ama tamamen kendimizi kasmamizdan kaynaklaniyo bence ben kendimi cok sikmistim cunku ilkinde cok acidi daha sonrakinden biraz daha rahat durdum fazla aci hissetmedim