NurcanVolkan MelekAnnesiii bebekler mücizelerle doluymuş doğana kadar kendini yeniler ve bazen bizi şaşırtırlarmış inşallah sadece ihtimalde kalır ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız kalbinizden bebeğiniz için nasıl ne şekilde dua geçiyorsa rabbim kabul etsin inşallah🙏
Nurunilkmucizesi Hayırlı Kandiller Güzel Kardeşlerim. Allah bu mübarek gece hürmetine Evladlarimizi Hayırlısıyla Sağlıklı Sıhhatli bir şekilde kucağimiza almayı nasip etsin. Bu süreç içerisinde bizimde yar veyardımcımız olsun . Allah Mümin kullarindan eylesin yavrularimizi 🤲🏻❤️
Aysiiiecrinnur İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur. Bu mübarek geceye 'Mevlid Kandili' denir. ♥️MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN ♥️ DUALARDA BULUSMAK DILEGI ILE ♥️
Sezenkkurt HappyMom Hayırlı kandiller 🐞 Kandilimiz mübarek olsun 🤲🏽 Nolur dualarınızda bana da yer verin nolur.... Çok ihtiyacım var 😢😢😢
Serap_dag Sezenkkurt dua isteyen herkese dualarımda yer veriyorum lütfen siz de benim için dua edin olur mu 😔😔😔😔
Serap_dag Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz mübarek olsun.. ♥️🤲🏻
BusraVeli HappyMom Herkesin kandili mübarek olsun bu mübarek günde edilen duaları kabul etsin rabbim bebek bekleyenlere hayırlı haberler, hamile olan anne adaylarinin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Meslina06 HappyMom hepimizin kandili mübarek olsun rabbim sağlıklı çocuklarımızın olmasını nasip etsin 🙏
Ftsss HappyMom amin cümlemizin herkesin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun Allah Doğum yapcaklara kolaylık versin evlat isteyene hayırlı evlat nasip etsin Allahım 🙏🏻😊
Melike1734 HappyMom Hepimize hayırlı kandiller Rabbim gönlümüzden geçen tüm duaları kabul etsin. Evlât bekleyenleri sağ-salim sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Evlât hasreti çeken herkesde bu duyguyu yaşamayı nasip etsin 🙏🤗