Bhr_cglyn Hayırlı Cumalar , Hayırlı Kandiller 🤲🏻🌹 içimizden geçirdiklerimizi hayr süzgecinden geçirip nasip eylesin rabbim 🤲🏻
Buseekck Hayırlı kandiller Happy Mom ailesi 🙏🏻🙏🏻 Rabbim hepimizi tez Zamanda tek nefeste kurtarsın evlatlarımızı bize bağışlasın ailesine,vatanına,milletine hayırlı evlatlar eylesin 🙏🏻🙏🏻
Cansumeryem HappyMom cumleten hayirli kandiller gonlumuzden gecirdigimiz tum dualarımızın kabul olması dileğiyle inşAllah 🤲
cordelia Herkese hayırlı kandiller... İnsallah Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder. Rabbim kolay doğumlar versin inşallah bizlere. Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar versin bize. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 39+1 den herkese selamlar🤰🏻✋🏻
Duyguuu_G_M HappyMom Hayırlı kandiller. Allah tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah🙏 Sağlıklı, kolay, ağrısız-acısız bir avazda çocuklarımıza kavuştursun tüm bebek bekleyenleri.. Çocuk isteyen herkese de nasip etsin inşallah tez zamanda 🙏🙋♀️
Sirkencubin Kandillimiz mübarek olsun Allah tekrarına erdirsin. Bebek bekleyenler sağlıkla kucağına alsınlar inşallah . Benim gibi bebek isteyenler de en kısa sürede sağlıklı eli ayağı düzgün uzun ömürlü bebek sahibi olurlar inşallah. Dualarınıza beni de ekler misiniz lütfen?
Gulush Kandiliniz kutlu olsun kutsal anneler. Dualarimiz kabul olsun insallah. Sapa saglam cocuklarimizi kucagimiza alalim insallah. Tum zorda olanlara yardim etsin Allah. Amin
Dua_mucizem Hayırlı kandiller hayırlı cumalar günahsız ağızdan yapılan dualar kabul olurmuş rabbim evlatlarımıza sağ saglim kavusmamizi nasip etsin bu yolda mücadele edenlere de hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbjm gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun dua ile..
glsnbasaran Hayırlı Kandiller Rabbim Tamamını Erdirsin Rabbim Sağlıkla sıhhatle elimize almayı nasip etsin 🙏🏻🤲🏼
Ebru0156 HappyMom cumlemizin mevlit kandili mubarek olsun insllah hepimiz bir birimize dua edelimm guzel annelerimiz :)
Deletedmom0810 Allah tüm hasta, dertli annelerin yardımcısı olsun inşallah, hepimize bebeğimizi kucağımıza almak nasip olsun. Çocuk sahibi annelerin de evlatlarını korusun onlara bağışlasın inşallah ☺️ Hepsi vatana millete hayırlı evlatlar olsun 🤲🏻 Dualarda buluşmak dileğiyle.. ☺️🤲🏻❤️ Hayırlı kandiller. 🌸