Nur___ Nis valla canım bilemedim ki squat yürüyüş ev işi herşeyi yapıyorum, merdiven çıkıp inme bana mısın demedi, adaçayı bile içiyorum arada (çok iyi değil ama) bünye ile alakalı herhalde, sen dene olmadı bizde yapalım
duyguozz26 Bizimde 2 de kontrol bende sancilar tavan ama açılması yok kanalda bebek aynı gundeyiz son 9 gun kaldi ama halim kalmadi beklemeye, aksam agrilar gunduz kasilmalar uykusuzluk halsizlik 9 ay bekledim normal diye son 9 gün kaldi sezeryan isticem diye korkuyorum. Hurma adaçayı yürüyüş hepsini yapıyorum camlari bile sildim tık yok daha. 😂😂
Nur___ duyguozz26 hiç sorma aynı, bende öyle kanalda ama açılma yok, dakik çocuk olacak bunlar herhalde, hayırlısıyla gelsinler 🙏
Tubi3866 Bugün tam 40+0dayım hiç bir belirti hareket sancı yok 41.haftayı doldurmayı bekleyecek bu gidişle doktor haftaya kadar da gelmezse suni sancı verecek artık 3 günde bir gidiyorum hastaneye beklemekte yordu artık hiç gelesi yok oğlumun ya
azizeugur Bugün 38+5 olduk nişan geleli 1 hafta oldu, içten 2 cm dıştan 1 cm açıklık varmış arada bel ağrıları oluyor, günde 1 tatlı kaşığı hint yağı içmeye başla dedi doktor, sıcak suya otur, perine masajı yap bir de bol bol otur kalk hareketi(squat) yap dedi. Bakalım beklemedeyiz
azizeugur Nur___ sanırım kasılma yapıyormuş o da sancı yapıp doğumu tetikliyor. 40+4 e kadar bekleyecekmiş doktor gelmezse o gün hint yağının hepsini içirip doğumu başlatacakmış demekki baya etkili oluyor hint yağı 🤔
bsyaaa Nur___ bizimde 9 günümüz var ama hala tık yok pazartesi kontrolde 2 cm açıklık olduğunu çatımın normal doğuma uygun olduğunu söyledi doktor pazartesini beklemez gelir dedi ama sancı falan hiç bişe yok bende arada kasılmalarım oluyor ama geçiyor pazartesi tekrar gidecem kontrole bakalım ne diyecek doktorumuz
Ebru01yalcin Kızlar benim de son 9 dun akşam bugün sabah nisan geldi ama sanci gibi bir şey yok doktora gitmeliyim