Nur___ bizim kontrolümüz vardı, herşey normal ilerliyor, vajinal doğum diye bakıyor doktorum ama beklemekten sıkıldım açıkçası, son 9 gün ama geçmiyor 🥴 aynı hafta gününde olanlar durumlar nasıl
nimett Nur___ valla bende çok sıkıldım belirsizlik insanı daha da bıktırıyor galiba sezeryanın en güzel yanı sanırım ne zaman olacağının belli olması 😏
Betulackln Nur___ bende 38 im bugun arada bi karnimda sertlik oluyo bi anda toplaniyo geciyo yalanci sanci sanirim normal bekliyorum bende son 15 bakalm hakkımızda hayırlısı
Nur___ Nis sertleşme bende de oluyor cnim da, nst filan normal kordon kan akışı iyi haftaya bugün tekrar gel dedi doktor, ozamana kadar acil bişey olmazsa, yılın geç kalanı ya gelmiyor 😄
Nis Nur___ bende salı gidcm bakalm bi hafta daha bekletcekmi yoksa sunimi dicek 🤦🏻♀️ Salı tam 40 olcam
Suna_Aysal Nur___ sali randevum var büyük ihtimal suni diycek oglum cabuk kilo aliyor gecen haft 3700g di 4 e yakin olursa sali yatis
Nis Nur___ gecen biri yazmıstı 5-6 tane hurmayı kaynatıp suyunu ictim hurmalarınıda yedim sabaha dogum yaptm diye son care onu denicem
Nur___ Suna_Aysal hımm evet güzel kilo almış cnim,bizim kız 3200 lerde, hakkınızda hayırlısı olsun inş🙏 sağ salim kavuşursunuz, hepimizde 🌺
Suna_Aysal Nur___ amin canim tek korkum acilma olmazsa sezaryene döner diye hic istemiyorum sezaryen korkuyorum valla
Nur___ Suna_Aysal sezeryan da korkacak bi durum olacağını sanmıyorum kuzum kendini öyle alıştırma tabiiki, vajinal olması daha rahat olur ama bebekler sağlıklı doğsun da doğum şeklini düşünmüyorum bile, doktor sabah yatış verse valla tmm diyecektim okadar sabırsızım 😍
Suna_Aysal Nur___ panik atagim ya ondan acik ameliyati bünyem kaldirmaz , genel anesteziyide yurt disinda Bi sebep olmadikca kabul etmiyorlar
Nur___ nimett evet tarihi belli olması açısından güzel tabi ama risk olmadıkça bende tercih etmedim isteege bağlı sezeryan, bakalım nolacak
Zlmdemir nimett aynen öyle aslında çok haklısınız.bizede hiç bir belirti yok dedi normal doğum dedi ama 17 sine kadar bekliycekmişiz.bukadar Ağrıdan sızıdan sonra sezeryan demese bari.sezeryansada en başta günümüzü alırdık.
Nur___ Betulackln amin hayırlısı hakkımızda, dinlenince geçen ağrılar sancılar genelde yalancı oluyor benimde öyle, daha düzene girmedi tam
Nur___ Nis valla canım bilemedim ki squat yürüyüş ev işi herşeyi yapıyorum, merdiven çıkıp inme bana mısın demedi, adaçayı bile içiyorum arada (çok iyi değil ama) bünye ile alakalı herhalde, sen dene olmadı bizde yapalım