Zeyneptinel Hayırlı geceler ❤️ biz 14 haftalık olduk ve bir prensim olacakmış Bi oğlum daha oluyor sizde durumlar nasıl öğrendiniz mi cinsiyetleri 🥰
Ylz34 Zeyneptinel bizde 14.2 haftalık olduk dün cinsiyetini ögrendik degişmezse erkek dedi inşallah saglıklı hayırlı evlatlarımız olur
Sezenkkurt Zeyneptinel merhaba ben de 14 haftalık oldum. Bana da kız dediler. Bilmiyorum yanılma ihtimali olur muuu ama 🤦🏽♀️🤰🏻 Hayırlısı olsun 🙏🏽
RHSENKAL Merhabaaa 13+5 bugün bi prensesim olacağını öğrendim çokkk mutluyum. 3. Gebeliğim ama Allah kucağıma almayı nasip ederse ilk bebeğim olacak
Adimadim Bizde 14 haftamiza yeni girdik sukurler olsun erkek gibi demisti doktorumuz bakalim kismet artik cok mutluyuz
Poncik77 Sema__ ay bnde 15+0 hafta ya Cuma kesinleşecek inşallah erkeğe benziyor demişti ama bakalım 🙂
Zeyneptinel SedefUygun ❤️❤️ rabbim hayırlısını versin bende hep çok kız istiyordum rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sema__ Poncik77 🙊 ayy çok heyecanlı hadi bakalım banada haber ver olur mu 🙏 Sağlıcakla büyüyüp gelsin miniklerimiz 🌸❣️
Sunay10_ hseda benim akşam devam gündüzleri kesildi ama koku falan gelirse midem almadığı şeyleri çıkıyor yine tatlı hiç yiyemiyorum mesala